Võta sauna vihaga
Saun on eestlasele vähemalt sama oluline kui must leib. Pole siis ime, et reedest ajab kerisekivid kuumaks Eesti suurim saunamess.
Kristiine Kaubanduskeskuses ja selle välialal võivad julgemad higistajad erinevaid saunu järele proovida ning vähem julgemad osta kõike, mis korraliku saunaskäigu juurde kuulub - alates vihtadest ja leiliaroomidest, lõpetades kodumaiste käsitöömeistrite valmistatud saunatarvikutega.
Kõhtu saab pista kohapeal valmistatud kreekapärast saunašašlõkki, suitsusaunas suitsutatud liha, saunakalja, saunaõlut ja palju muud.
Korralik häälestamine suviseks sauna-grilli hooajaks!
Vaata lähemalt siit.

Loomelinnak sirutab selga!
Telliskivi Loomelinnak kuulutab rõõmuga, et on saanud ühe aasta vanuseks. Selle puhul korraldatakse terve nädalalõpu kestvad pidustused - avatakse uued näitused, toimuvad muusikaüritused, kirbuturud, mitu erinevat töötuba, vestlusringid, ekskursioonid ja palju muud.
Lisaks tehakse kaks kõrgkvaliteedilist diskot/kontserti (Sünnipäevaball&Death by POP), sõidetakse suveks sisse oma jalgrattad ning minnakse ekskursioonile Kalamajja.
Uuri äärmiselt värvikat ja huvitavat kava siit.

Üks hea plaat tuleb hea peoga
See, mida ei suuda tolmuste riigiametnike integratsioonikampaaniad, suudab Gorõ Lana!
Kui äratundmiskelluke helisema ei läinud, siis tea, et Gorõ Lana on 2002. aastal moodustatud venekeelne hiphop-rühmitus, kus hetkel seavad oma riime Bum, Mag, Mf Lef ja MoiCyrk. Gorõ Lana on oma muusikaga võitnud suurema osa eestikeelse hiphopi ringkonna poolehoiu. Meeste värvikad tekstid ja osav keelekasutus teevad nende muuusikast nauditava ja väga kuulatava hiphopi, mis paitab ka nende kõrvu, kes vene keelest nii hästi aru ei saa.
Nüüd on valmis plaat "Lanagraafia" ja aeg seda esitleda täispika live'iga Krahlis, laupäeval, Check One Two'l.
Vaata lähemalt siit.

Punane film elavhõbedast
Harukordne hetk ehk kodumaise filmi esilinastumine on käes! Reedest hakkab valgetel linadel jooksma Andres Anvelti debüütromaanil põhinev film "Punane elavhõbe".
Ketšupimärul räägib krooni algusaastate Eesti kriminaalmaailmast, peategelasteks noorpolitseinik Sander (Märt Avandi), äsja vanglast vabanenud Reps (Juhan Ulfsak) ja kuri politseiülemus Ekskavaator (Peeter Oja).
Kuigi filmi reklaamitakse kui lugu "kuumade 1990-ndate algusest", siis nii mõnigi mäletab seda siiski suhteliselt jaheda perioodina. Kas meie viludad üheksakümnendad ja ajalugu väänatakse sõlme ja segi nagu Kört-Pärtli särk? Mine kontrolli üle.
Vaata kinokava siit.

Värvilist nädalavahetust!