Hollywood, värise!
Euroopa annab lõpuks ometi vastulöögi Hollywoodi kassa-menukitest hittfilmidele! Neljapäevast alates võib kinos Artis vaadata Rootsi menukirjaniku Stieg Larssoni postuumselt ilmunud ja koheselt bestselleriks muutunud thrilleritriloogia esimese osa ekraniseeringut "Lohetätoveeringuga tüdruk".
Kes on näinud raju ja stiilse põneviku esimest osa, see vajab ka teist ja kolmandat! Lubatakse, et tulevad.
Vaata lähemalt siit.

Ise seitsmene aga juba nii...
Käes on klubi Privé sünnipäev! Seitse aastat kõlab küll lühikese ajana, kuid selle jooksul on Privé's mängitud kokku 9899 tundi head klubimuusikat ning külastajate rõõmuks on kohale toodud enam kui 2000 erinevat artisti.
Sünnipäeva tähistatakse uue üritusega WTFunk?! Õnne tuleb soovima kauaoodatud artist USA’st, kes on muuhulgas loonud muusikat ülipopulaarsele teleseriaalile Sesame Street – Osunlade
Uuri sünnipäeva siit.

Suured mehed jagavad õnne
Mõni ikka julgeb uut ja head plaati ka pärast pühi välja anda! Julge mees on see Orelipoiss ja julguse tulemuseks värske plaat nimega "Õnn".
Plaadi auks avanevad uksed mõnusatele esitluskontsertidele aga see pole veel kõik. Lisaks vaadatakse Ove Mustingu värsket lühimängufilmi "Kallis sõber, Sind austan". Film räägib kahest ääremaal elavast sõbrast, kellest üks tahab äri teha ja haarab teise ka oma jamadesse kaasa.
Piduliku meeleolu jätkuks keerutab hoolega valitud plaate DJ Vaiko Eplik. Kindel kvaliteetõhtu ruudus!
Vaata lahedat treilerit-muusikavideot ning minituuri kohti-aegu siit.

Kvantiteet ja kvaliteet kohtuvad
Laupäeval läheb Krahlis nii sisutihedaks andmiseks, et korraldajad julgevad öelda: pidu nagu nagu mini-mega-festival!
Ega sellist asja saagi teistmoodi nimetada, kui Bashmendi Def Räädu spetsiaalüritus toob lisaks Räädule lavale sellised nimed nagu J.O.C., Chalice, Stupid F, Mr. President, Tommyboy jt.!
Jutud käivad, et kohapeal saavad õnnelikumad Def Räädu albumi "Ahvid Klahvid" jumalamuidu kätte! Ülejäänutele antakse olulist soodustust.
Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!