Legendaarne tekno pealinnas
Reedel astub Amigo uksest sisse härra nimega Alexander Nestor Haddaway, kes 1993. aastal äkitsi kõikvõimalikud muusikatabelid vallutas. Teose nimeks oli ja on "What is Love?".
Vahepeal müüs mees 20 miljonit plaati, väisas kõige luksuslikemaid, kuulsaimaid ja parimaid ööklubisid, sai kogemusi, treenis, harjutas lavashowd ning tegi remix'e. Nüüd on oma parimates aastates ja vormis teknopopi staar siin ja võib vaid arvata, mis suhteliselt väikeses ööklubis juhtuma hakkab!
Uuri siit.

Auavaldus kohalikule rokile
Kes veel tõepoolest ikka ei tea, siis reedel on võimalus maha pidada üks tõsine ja ajalooline rokipidu! Nimelt toimub Rock Cafe's juba kuuendat korda traditsioonilise Rock’n’Roll Wall Of Fame’i avaliku hääletuse tulemuste pidulik avalikustamine ning uue tähe kinnitamine Rock Cafe paesele seinale.
Et veel vähe on, siis peab samal ajal, samas kohas sünnipäeva ka Radio Mania!
Meelihaarava hääle eest hoolitsevad Turist, Kosmikud, HND, Pedigree, Smõuk, Jaanus Saago koos Crucial Attackiga ning Ott Lepland.
Vaata siit.

Metallion poeb raadiost välja!
Rajumat kitarrimürinat tehakse tervelt kaks päeva järjest Viljandis. Juba neliteist aastat on Metallioni nime all riigiraadios raskete ja tumedate helidega karmi muusika austajate kõrvu poleeritud.
Nüüdseks on selge, et austatud saatejuhtidel Madoxil ja Mopil on aeg krapist välja tulla.
Krapist tullakse välja ikka nii, et maa väriseb ja taevast sähvivad mustad välgud! Klubis Puhas Kuld prahvatab käima ajaloo esimene Metallioni nimeline minifestival. DJ-sid toetavad Taak, Horricane, Herald ja Project Massacre.
Vaata infot siit.

Ruum puhtaks, raha tasku
Pühapäevaks on rahadega pehmelt öeldes räbalasti? Siis võta oma räbalad ja muu mittevajalik nodi ning jaluta Ülemiste Täikale! Kraam leiab uue, õnneliku omaniku ja sinu taskutes on jälle vana hea krabisev tunne.
Täika pidajatel on suur rõõm teatada, et pühapäeval ei küsita "Naistepäeva eri" üritusel kauplemiskoha ehk laua ja tooli kasutamise eest sentigi. Seega puudub vajadus omada eel-investeeringuid, et oma pisike äri maha pidada. Reageerida ehk registreerida tasub siiski võimalikult kiiresti. Keegi ei keela muidugi ka odavaid asju ostma minna. Müüjaid saab olema palju!
Loe lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!