Õhtu dresscode on otseloomulikult punane ja kõik, kes võtavad vaevaks end sellesse värvi riietada, saavad nautida tõelist erikohtlemist. Pariisi Vesi paneb eriauhinnaks välja tualettvee Moschino Chic Petals, mis kingitakse õhtu lõpus kõige seksikamale naiskülalisele.

Red Hot Wednesday peaesinejaks on sensuaalne Ameerika lauljatar Eve Cornelious, kes annab oma seekordse viimase kontserdi Eestimaa pinnal. Eve on Clazzis viimase nädala jooksul andnud juba kaks kontserti ja on siinsest publikust vaimustuses. "Olge valmis avastama oma vürtsikat punast poolt!" meelitab ta kõiki vallatusi korda saatma. Koos Eve'iga astub lavale ka legendaarne Clazzi publiku lemmikmuusik James Werts.

Red Hot Wedneday hakkab korduma igal kolmapäeval ja artisti valik sõltub tema karismast ja särtsakusest. "Ilmselt peame tõsiselt vaatama väljamaa suunas, märksõnad on hingestatud, tantsuline soul ja funk, sekka rhythm'n'bluesi ja džässilikke ballaade, äratundmisrõõmu pakkuvat motown-klassikat ja üllatuslikke covereid," tutvustab programmijuht Janno Sooäär ja lisab juurde, et Clazzis on ei rohkem ega vähem kui 365 kontserti aastas.

Tervitusjooke ja erikokteile Martinilt voolab ojadena ja grande chef Emmanuel Wille pakub oma uut menüüd tutvustavad suupisted. Sissepääs tasuta!