Kas üks neist on näiteks viis aastat tagasi esimese hooaja võitnud Evelin Võigemast? Teises hooajas Sabrinat kehastanud ja basseinis vallatlenud Kaire Vilgats või Andrea Bocellit teinud Koit Toome? Saara Kadak, Tanel Padar, Liis Lemsalu või Ott Lepland?

Näosaate kuldse hooaja nimed on küll veel hästihoitud saladus, ent Kroonika meenutab, millised osalised on humoorikasse teleprojekti naasmise mõttega juba varasemalt flirtinud.

Kuuendas hooajas kaasa löönud Andres Dvinjaninov: “Selle üle pean ma nüüd päris mõtlema hakkama, sest siin saates on ju rolle erinevaid. Üks roll on olla laval…aga ma mõtlesin välja endale rolli — vaatleja! Mulle meeldis saadetes näiteks hirmsasti diivanil istuda. Oi jumal, ma oleksin vaatleja — lihtsalt vaatan ja näitan inimestele ette, kuidas peaks nägema ja nautima seda asja. Vot seda rolli võib mulle küll väga hästi pakkuda!”

“Et esitada siis mingit uut asja jälle, jah? Mitte tehtud asjadest midagi? No võiks ju proovida. Katsetada ikka võiks,” naeris Hele Kõrve vahetult enne saate kuuenda hooaja finaali.

Teisel hooajal neljandaks jäänud Nele-Liis Vaiksoo, kes tegi külalisrolli ka näosaate viiendas hooajas, rääkis paar sügist tagasi, et oleks kindlasti nõus näosaate areenile naasma: “Need kogemused ja emotsioonid, mis ma siit ikkagi kolm aastat tagasi sain, olid nii positiivsed, et ma tuleks iga kell uuesti.”

Näosaate viiendal hooajal kolmandaks platseerunud Adeele Sepp tunnistas möödunud septembris Õhtulehele antud intervjuus, et tahaks ka nii väga selles karussellis uuesti kaasa teha: “Tõesti, kui keegi ütleks, et tule veel, siis — iga kell! Mul on siiamaani tunne, et see kõik ei saanud minuga juhtuda.”

“See on väga tore saade,” ütles kuuendal hooajal end neljandaks parodeerinud Elina Born. “Mul on väga hea meel, et ma sain osa sellest, aga ma ei oska öelda, kas loosirattal oleks mingisuguseid uusi artiste välja pakkuda üldse. Käes on ju kuues hooaeg ja nii palju artiste on juba tehtud — ma ei tea, kas on midagi uut pakkuda. Aga kui tuleks pakkumine mulle, siis ma mõtleksin selle peale küll.”

Viiendal hooajal teiseks jäänud Raivo E. Tamm lausus mullu, et kui talle tehtaks pakkumine, siis oleks koheselt nõus. “Jaa. Muidugi!” kinnitas näitleja möödunud sügisel Kroonikale antud intervjuus sekunditki mõtlemata.

Kuuenda hooaja tšempion Valter Soosalu ei osanud veel vähemalt toona sellele küsimusele vastata: “Seda vaatame siis, kui see küsimus päevakorda tuleb.”

Vastata ei osanud ka samal hooajal teiseks jäänud näitlejatar Marta Laan: “Ma ei tea. Peab natuke aega mõtlema. Võib-olla peaks pisikese vahe jätma. Eks siin on järjest hästi palju erinevaid asju tehtud — ei tea, kas oleks kohe veel midagi anda?”

Juba 6. septembril avalikustab TV3 suures "Su nägu kõlab tuttavalt" erisaates kõk selle aasta osalejad!