Betsafe’i Baltikumi turundusjuhi Martin Varrandi sõnul on analüütikutel potentsiaalse võitja ennustamiseks kindlad võtted, mis vähemalt viimase paari aasta jooksul on näosaate puhul alati täppi pannud. „Küll aga on finaalsaatel kaks olulist faktorit, mis kogu loogika pea peale võib pöörata – otsesaade ja vaatajahääletus – seega võib võitja lõpuks selguda millimeetrite mängust,“ ütles Varrand.

Pärast esimest hooaega käima läinud meesstaaride võidulaine saab tõenäoliselt jätku ka tänavu. Suurimaks võidupretendendiks peetakse Ott Leplandi, kes finaalis kehastab Luciano Pavarottit. Leplandi võidukoefitsiendiks on analüütikud arvutanud 1,44, mis viitab laulja ligi kaudu 65% võidutõenäosusele. Oti nimel on kusjuures ka näosaate hooaegade kaks kõige suuremat punktiskoori.

Teise koha saavutab ilmselt kuldsel hooajal kaks saadet võitnud ja finaalis ABBAt kehastav Saara Kadak, kelle võidukoefitsiendiks on 6,00 ja –tõenäosuseks seega 15%. Kolmandale kohale pretendeerib Whoopi Goldbergi parodeeriv Lauri Liiv koefitsiendiga 8,25 ning neljandale Celine Dioni nahas Nele-Liis Vaiksoo koefitsiendiga 10,05. Liivi ja Vaiksoo tõenäosused finaal võita on vastavalt 11 ja 9%.

Martin Varrandi sõnul on Betsafe’is spordisündmuste kõrval meelelahutusüritused ja varia olnud alati väga populaarsed. „Kuna juba 7. hooaega väldanud näosaade on vaieldamatult üks vaadatumaid teleshow’sid, siis on pea igal eestlasel välja kujunenud enda lemmik. Praeguse seisuga on näosaate kategoorias enim panuseid tehtud Ott Leplandile,“ ütles Varrand.

Telesaatele „Su nägu kõlab tuttavalt“ panustamine ja reaalajas muutuvad koefitsiendid on üleval finaalsaate alguseni.