Hinnanguliselt on tavapäraselt Pärnus parkimiskohti 5000 autole ning Weekend Festival Baltic suurendab nõudlust 10 000 parkimiskoha järele. Ka eelmine aasta näitas, et kesklinnas parkimine tekitas probleeme ja kuna ranna-ala on liikluseks suletud, siis olid sealkandis ka ummikud. Sellel aastal lisandus Barkingu vastutusalla kaks uut parklat, seega kokku haldavad nad nelja festivaliparklat, mis kõik on mehitatud valvega. Ametlikud festivaliparklad asuvad Papiniidu tänaval, Laial tänaval, Metsa tänaval ning Port Arturi parkimismajas.

Lehekülje www.barking.ee/weekend vahendusel on kõigil võimalik parklatega tutvuda ja parkimiskoha garanteerimiseks eelbroneering teha.

Hinnastamine on kõikides parklates ühesugune - 10 eurot üks päev, 20 eurot kolm päeva. Kui aga teha veebis eelbroneerimine, on kolme päeva parkimispilet ainult 15 eurot. Lisaks võib autot erinevate parklate vahel liigutada.

“Meil on suurim heameel taaskord teha nii suurejoonelise festivaliga ametlikult koostööd. Eelmine aasta sai selgeks, et parima festivalikogemuse pakkumise juurde käib ka läbimõeldud parkimiskorraldus,” rääkis Barkingu äriarendusjuht Mikk Moses. “Lähtume ka sel aastal põhimõttest, et festivalikülalistel saaks nädalavahetusel põhirõhk minna ürituse nautimise peale, mitte parkimiskoha otsimisele,” lisas ta.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles ligi 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised.