“Hirvekütt” kõneleb Pennsylvania väikelinna terasetehase töölistest, nende minekust Vietnami sõtta ning tagasitulekust. Lavastus põhineb samanimelisel Michael Cimino filmil (1978). Sõpruskond noori mehi veedavad veel viimaseid hetki kodus, enne kui kolm nende seast — Mike, Nick ja Steven — Vietnami sõtta siirduvad.

NO99 lavastuses on Mike’i rollis Tambet Tuisk, Nicki mängib Sergo Vares, Lindat Mirtel Pohla ning Stevenit Risto Kübar. Nende sõpru Stanleyt mängivad Rasmus Kaljujärv või Jaak Prints, Johni Andres Mähar ning Axelit Kristjan Sarv. Steveni pruudi Angela rollis on Inga Salurand, mitmes rollis tuleb lavale Gert Raudsep.

“Hirveküti” lavastas Tiit Ojasoo, kunstnik on Ene-Liis Semper.

Piletimängu loosimisel saavad osaleda need, kes külastavad ürituste lehekülgi Delfi rubriigis Ajaviide! Kui mängija leiab üles ürituse lehekülje, avaneb piletimängu pop-up aken, kuhu tuleb loosimisel osalemiseks jätta oma nimi ja e-maili aadress. Võitjatega võetakse e-maili teel ühendust. Samuti ilmub info võitjate kohta siinsamas. Loosimised toimuvad igal tööpäeval kell 15:00. Täpsemad juhised sisalduvad võitjatele saadetavas e-mailis.

VÕITJAD:
Viktoria Lobaiko
Merle Juss
Annes Arro
Madis Lämmergas
Eret Kalvik