Valikus on 15 festivalil üles astuvat artisti Eestist ja välismaalt. Esindatud on nii jazz- ja pärimusmuusikuid kui ka popmuusikas ja selle äärealadel seiklevaid esinejaid.

Nordea & 5* programm aitab festivalil hõlpsamalt ringi navigeerida, annab võimaluse kogeda erinevaid žanreid ja stiile ning on planeeritud just sel moel, et kõik esinejad sobivad järjest ühte mõnusasse ajakavasse, mis kulgeb läbi kolme kontserdiõhtu ja mitmete kontserdisaalide ja klubide.

“Meie Nordeas usume, et pole vahet, kas töötad pangas või bändis, igal pool loevad ideed ning professionaalsus. Uued ideed tekivad erinevate valdkondade ja inimeste ristumiskohtades. Üheks selliseks ettevõtmiseks on Tallinn Music Week. Nordea & 5* programmiga tahame julgustada võimalikult palju inimesi sellest inspireerivast kogemusest osa saama. Seda ’muusikatuuri’ naudiks nii kergemat kuulamist eelistav kui ka nõudlikuma maitsega muusikasõber,” kommenteerib programmi kokkupanekut Nordea Baltikumi turundusjuht Piret Reinson.

Nordea & 5* valikuga saab tutvuda erilehel SIIN.
Ühtlasi on Tallinn Music Weeki kodulehel kõnealused soovitused tähistatud sinise tärniga.

“Loodame, et selline väike alamprogramm teeb paljudele inimestele meie väga pikas artistidenimistus orienteerumise ja valikute tegemise pisut kergemaks. Meie jaoks on oluline, et inimesed tunneksid, et Tallinn Music Week on korraldatud just neile ja et hea uus muusika on kõigile käeulatuses. Väga hea meel, et Nordea on meile selles osas appi tulnud,” kommenteeris uut algatust Tallinn Music Weeki peakorraldaja Helen Sildna.

Nordea pank on lisaks kultuuriportaalile Viis tärni tuntud ka kultuurisündmuste Pimedate Ööde Filmifestival ja Nargenfestival esitlejana. Aastal 2011 pälvis Nordea pank ka “aasta kultuurisõbra” tiitli.

“Nordea & 5*” programm:

Neljapäev, 27. märts

20.00 Contus Firmus (Rockstars)

21.00 Argo Vals (Sõprus)

22.00 Junk Riot (Sinilind)

23.45 Röövel Ööbik (Von Krahl)

00.45 Sander Mölder (HETK)

Reede, 28. märts

20.00 St Cheatersburg (Von Krahl)

21.30 Everything Is Made In China (Sõprus)

22.30 Marten Kuningas (Rock Cafe)

23.30 Faun Racket (Kultuurikatel)

00.30 I Wear* Experiment (Sõprus)

Laupäev, 29. märts

19.15 Abraham's Café (Kloostri Ait)

20.30 Harald Svensson / Isabel Sörling / Staffan Svensson (SWE,Uus jahuladu)

22.00 Mari Kalkun (No99)

23.00 Public Service Broadcasting (UK, Von Krahl)

00.30 BRNS (BE, Sõprus)