Tegu on kindla faktiga, sest hoiupaiga töötaja kinnitas Publikule, et tegu on tõepoolest sama loomaga. Seda kinnitas Norman ka ETV saates "Ringvaade". Norman kinnitas Publikuga peetud vestluses, et looma koheldi ülima ettevaatlikkusega ning eesmärgiks polnud kindlasti nn "nunnumeetri" hääli koguda.

Veidraks teeb loo ka fakt, et kutsikas toodi Nokia kontserdimajja karantiiniajal, mis oleks pidanud lõppema alles 23. märtsil. Selle info kohaselt poleks keegi isegi parima tahtmise juures teda veel endalegi saanud võtta. Lisaks on 1-kuune kutsikas tervelt kuu alla normaalse võõrutusea ega ole sobivas eas säärasteks telekatsumusteks.

Ka Facebooki lehel Aita Loomi! Lõpp sellisele varjupaigale! kütab teema kirgi. "Tuleb välja, et hoolimatus valitseb Hoiupaigas ka kõige väetimate kutsikate osas. Kuidas on võimalik, et Eesti Laulu telepalaganiks laenutati hääli koguma 1-kuune abitu kutsikas? Kutsikas, kes on alles nii beebi, et peaks olema kas ema armastava hoole all või hoolivate inimeste erihoolel. Kutsikas, kelle karantiin kestab ja keda enne seda soovijad isegi päriskoju viia ei saa. Kuts tassiti telesse palavate prožektorite ja ärevuses inimeste sigi-saginasse ja pärast kui hääled kogutud, visati lihtsalt tagasi. Nagu asi. Nagu aksessuaar, mis ei osutunud nii popiks, et oleks Eesti Laulu võidu toonud. Miks rikkus Hoiupaik kutsika karantiini? Võib veel kuidagi mõista, et innukad noormuusikud ei saanud päris hästi aru, mis nad teevad, kuid kuidas saab üks loomadega tegelev asutus ühe tillukese loomabeebi lihtsalt populaarsuse nimel solgutamiseks anda?" küsib sealne postitus.

"Ringvaadet" näed ERRi portaalist, intervjuu koerakese ja Norman Salumäega asub u. 16.minuti kandis!

Vaata kutsikat Tallinna Loomade Hoiupaigas SIIT. Ning mine ühtlasi ja paku talle sooja kodu ja armastavat perekonda!