Ta on tuntud eesti ühe vanima ning glamuurseima rõivabrändi Ivo Nikkolo disainerina ja oma rõivabrändi „Xenia Joost“ loojana. Tema loomingut iseloomustavad naiselik glamuur ja mehelik kindlus. Kodus ootavad Xeniat fotograafist abikaasa Jürgen Joost ja 4-aastane tütar Aleksandra, kes ema rõivamoest üldse ei hooli.

Esimene eelroog: Tervitusnaps kalamarja pannkookidega
Vaja läheb:

viin
hapukurk
mesi
punane kalamari
hapukoor
lehtpetersell
sibul
Pannkoogid: 
3 muna
2 tassi hapupiima või keefiri
1 tl sooda
2 tl küpsetuspulber
1,5 tass jahu
1/2 tl sool
1 sl suhkur
3 sl sulatatud või

Valmistamine: Eralda munakollased munavalgetest. Klopi munakollased kohevaks, lisa hulka keefir ning sega korralikult läbi. Sulata või ja sega munakollaste hulka. Lisa munakollastele kõik kuivained ning sega ühtseks massiks. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega munavalged ülejäänud massi hulka. Lase taignal vähemalt 15 minutit siesta ja küpseta õlisel pannil väiksed pannkoogid. Serveeri pannkooke eraldi kausis oleva sibula, hapukoore, punase kalamarja ja peterselliga. Paku pannkookide kõrvale ka mett ja hapukurki ning ära kindlasti viina unusta.

Teine eelroog: Külm supp "okroska"
Vaja läheb:
1/2 tassi herneid
1/4 tassi hakitud tilli
1/4 tassi hakitud rohelist sibulat
1/2 tk kurk
keeduvorst
3 tk muna
1 tk porgand
2 tk kartul
3 klaasi keefiri
sool
must pipar
Valmistamine: Keeda ühes potis munad ning teises porgand ja kartulid. Haki kõik koostisosad meelepärasteks tükkideks, lisa keefir ning maitsesta soola ja pipraga. Supp on serveerimiseks valmis.

Pearoog: Seenepada kartulipüree juustu ja puravikega
Vaja läheb:

kartul
või
piim
sool
taluvõi
Eesti juust
puravikud
sibul
Valmistamine: Keeda kartulid ning kuumuta piim. Tambi kartulid, vahepeal kuuma piima hulka lisades. Lisa pudru hulka ka taluvõi. Maitsesta püree soolaga. Kloppida kartulipüreed. Järgmisena prae seened pannil koos hakitud sibulaga. Pane patta alguses kartulipuder ning teha pudrust nn. pesa seente jaoks. Aseta praetud seened pudrusse. Seente peale pane veel kartulipüreed. Seened peavad jääma kartulipüree keskele. Lõpetus pane kartulipüree peale viil juustu. Aseta pajad 30 minutiks ahju.

Magustoit: Kamakreem jõhvikamoosi ja krõbeda leivapuruga
Vaja läheb:

3 spl kamajahu
2 pk ricotta
2 pk toorjuust
2 tl vaniljeekstrakt
2 dl suhkur
2 pk vahukoor
leivapuru
jõhvikamoos

Valmisatmine: Kamakreemiks sega kõik komponendid mikseriga kokku. Lase kamakreemil kindlasti umbes 30 minutit külmas seista. Serveeri magustoit klaasis kihtidena: kreem, moos ja leivapuru. Magustoidule võib tekitada nii palju kihte kui meeldib.