"Suitsuseened?" imestas strippar Marco suitsuseenesupi retsepti uurides. "Seeni suitsetati sõja ajal," teadis ta ajaloolist fakti. Marco hindas Tipi-Täpi toitu 12 punktiga, sest "paksem täpike ikka kirjutab minust".

"Ma ei tunne seentel suitsumaitset," lisas suppi hindavalt lürpinud ja saates lumejunnikeseks ristitud Billeneeve, kes siiski andis lõpuks lahkelt 8 punkti.

"Mina pähkleid ei söö," teatas resoluutselt metroseksuaal Vaido Neigaus, keda ehmatas pearoog ehk täidetud kanarullid kreeka pähkliga. Metroseksuaalilt kukkus paarikesele 6 punkti.

Puhta nälga jäi Margret Järv, kes jättis praktiliselt kõik vahele peale magustoidu, aga tutvuste eest andis siiski 5 punkti.

Saatest selgus ka tõsiasi, et metroseksuaal Vaido unistab kaksikutest. Lapsendamise võimalust pakkusid koheselt tont teab mitme muna kaksikud Tipp ja Täpp. Strippar Marco ilulõikuste hulgast ei saanud keegi aru ning Margret tahtnud omale suisa seitse last.

Mari-Leenule veel õpetuseks nii palju, et toidu valmistamise ajaks võetakse sõrmus sõrmest. Sõrmuse all on peidus vohav bakterikoloonia, mis kipub pakutava roa sisse kolima ning halvimal juhul sööjaid kõikvõimalike haigustega nakatama.