"Makedoonia versioon Termika "Juulikuu lumest". Jaagup, aeg on helistada advokaadile :)" alustab ta agaralt.

"Norra loo algus on otsekui Rolfi selle aasta eurolugu... juuksegeeli osas paneb kutt aga Rolfile kiloga ära," lisab mees trollimaa ilusmeestele kommentaariks.

"Vau! Pime leedukas minutiga nägijaks... See on ju veel vingem kui Eaglevision!" ironiseeris mees viimasena kõlanud loo ümber.

"Meie lootus on, et Ott on ilus poiss ja meeldib Balkani meestele, sest vaevalt, et seal riikides naised hääletavad. Go, Ott!" ei vaja Eesti esitlus pikemat lahtiseletust.

Veidi karmimat kriitikat pildus ta aga grusiinide kapsaaeda: "Gruusia on kui Eurovisiooni õppevahend: mis juhtub, kui kogu euro-pask 3 minutisse kokku pressida."

"Kui veaks kihla, et Türgi ei saa finaali, siis jääks rahast ilma ja saaks veel kebabiga vastu molu. Türklasi on kõikjal," viitab meeski Türgi kindlale edasipääsule pärast loo kuulamist.

Hollandi indiaaninaine üllatab aga ka kogenud meest ja paneb mõtteis võrdlema: "On see vast lugu! Refrään on miskit sellist otsekui Rick Astley laulaks The Cranberriese "Zombiet"."

Naljatleb ta ka Rootsi üle, öeldes: "Teoreetiliselt on võimalik, et Rootsi ei võida." Justnimelt, Olav, teoreetiliselt.

Portugali lugu paneb ta aga kaasa tundma hoopis maailma ühele kuulsaimale jalgpallurile: "Vaene Christiano Ronaldo pidi sellise muusikaga üles kasvama."