Teisipäeval tulevad esitusele kõik 1. poolfinaali laulud ja kolmapäeval 2. poofinaali laulud. Ühtlasi selgub ka poolfinaalides esinemise järjekord, sest laulud kõlavad samas järjekorras, kuidas need tulevad esitusele ka poolfinaali saadetes veebruarikuus.

„Eelmisel aastal loodud kaks Eesti Laulu lisasaadet õigustasid end kuhjaga. Vaatajate ja kuulajate huvi oli suur ja põnevust jagus terveks kaheks pikaks päevaks,” kommenteerib Eesti Laulu tegevprodutsent Ermo Säks. „Veebisaated täidavad Eesti Laulu juures väga olulist osa - lisaks laulude avalikustamisele, saavad kõik artistid ennast eesti inimestele võrdsetel tingimustel tutvustada juba enne poolfinaale, mis on eriti vajalik uutele tulijatele, kellest vaatajad-kuulajad veel kuigi palju ei pruugi teada.”

Terve päeva kestvat veebisaadet, mida juhivad Mai Palling ja Piret Järvis-Milder, saab jälgida eestilaul.ee, err.ee ja Delfi portaalides. Lisaks lauludele saab saadetes tuttavaks artistidega ning teada, kuidas üks või teine pala sündis. Eesti Laulu kodulehel saab tutvuda ka poolfinalistide profiilidega, kust leiab artistide tutvustused, laulude sõnad, nende eestikeelse tõlke, fotod ja palju muud huvitavat.

Eesti Laul 2018 poolfinaalid toimuvad 10. ja 17. veebruaril.