Sõbrapäeva edukust tõestas eelmise aasta kogemus, mil Terminaatori suurkontserdi ajal oli festivalil ligi 30 tuhat inimest, mis oli arvuliselt samapalju kui USA superstaar Moby 2009. aasta kontserdil.

Sõbrapäev annab igale külastajale, kes ostab laupäeval, 9. juulil kohapeal väravast ühe päeva pileti, võimaluse tasuta kaasa võtta veel üks inimene. Nii saab 15-eurose päevapiletiga sisse kaks inimest, mis teeb sõbrapäeva piletihinnaks 7,5 eurot.

Laupäeval, 9. juulil esinevad festivali pealaval Winny Puhh ja Smilers oma erikontserdiga „Üks valge öö Smilersiga“. Estrella laval esinevad Outloudz, Shanon ja Terminaator. Elmari laval astuvad üles Kala, Merlyn Uusküla ja Mia. Jacob`s Creek`i jazzi- ja veiniaias esinevad James Werts ja Raimondo Laikre tribuut-kontserdiga Erth, Wind and Fire`i loomingust, State of Zoe ning Sofia Rubina.

Lisaks suurematele muusikalavadele toimub festivalimöll läbi kahe korruse laulukaare siseruumides, arvukates teematelkides, atraktsiooniparkides ning söögi- ja joogibaarides.