„On täiesti selge, et portaal on oma töötajatele andnud selge suunitluse kätte, kallutada reaalset pilti Õllesummeril toimuvast. Seda siis nii fotograafide kui kirjutava toimetuse poolelt. Nägin isiklikult kahel eelneval päeval, kuidas selle meelelahutusportaali fotograafid kohe vahetult peale väravate avanemist platsile tõttasid ja tühje kaubanduskohti ja alleesid pildistasid,” kommenteeris Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens.

„Miks Elu24 nii käitub, jääb hetkel selgusetuks, aga selge on see, et selle taga on kas Õllesummeri loobumine Postimehest kui meediapartnerist Õhtulehe kasuks või Elu24 toimetuse liikmete isiklik vaen kas festivali või Õllesummeri korraldusmeeskonna vastu,” lisas Hekkonens.

Õllesummer tühistas kõik Elu24 akrediteeringud selleaastasel festivalil, et kontrollida omalt poolt edasise otsese kahju tekitamist üritusele antud meediakanali poolt.

"Kui käib lausvaletamine, siis olen sunnitud olnud 13 aasta jooksul mõned korrad seda tegema, aga 7-8 aastat pole ma pidanud tühistamisõigust kasutama," täpsustab Hekkonens, et esmakordne selline asi pole, aga kaua pole sellist asja ka ette tulnud.

Vaata jahmatamapanevat pildivõrdlust kajastatavast ja tegelikkusest!

Publikul on ka video, kus nimetatud portaali peatoimetaja Anu Saagim üritusele juba ammu enne Õllesummeri toimumist puid alla paneb: "Fuck you, Õllesummer!" Vaata ja imesta!