Eksootilisimad õlled tulevad Islandi väikepruulikodadest ja Jaapani käsitöö pruulikodadest. Kaugeimad riigid, kust kesvamärjukest tuuakse on USA Hawaii osariik ja Austraalia.

Festivalil pakuvad toite lisaks lugematutele tavatoidukohtadele üle kümne rahvusrestorani. Õllesummerile tuleb mitmeid erimenüüga taimetoiduresotrane ning muuhulgas ka hiina-, india-, jaapani- ja vietnami köögid.

Kümned kaugsõidurekkad ja transpordiautod toovad Õllesummeri tarbeks kohale seitse lava, kümned heli- ja valgussüsteemid ning restoranide ja välikohvikute mööbli.

Kaubitsejad toovad neljaks päevaks lauluväljakule üle 300 külmiku, milles jahutatakse üle 100 000 liitri jooke ning üle 40 tonni toiduaineid.

Õllesummeriga on seotud üle 3000 töötaja ja abiisiku ning üle 200 firma.