"Dinner in the Sky“ nimetust kandev atraktsioon saabub Eestisse esimest korda ja hakkab Õllesummeril kandma Saku Taevapubi nimetust, ütles Saku Õlletehase müügidirektor Margus Kastein. Kraanaga õhku tõstetavaid restorane on maailmas kokku ainult 30, unikaalseid tõstekorve leidub veel Ameerika Ühendriikides, Lõuna-Aafrika Vabariigis, Kanadas ja Austraalias.

Kuni 7 tonni kaaluvasse ja 45 ruutmeetrise pindalaga Saku Taevapubisse mahub korraga 22 einestajat, kes kinnitatakse nelja kinnituspunktiga turvavöödega 180 kraadi pöörlevate toolide külge. Neid teenindab kokku restoranikorvi keskel 3 teenindajat. Igal tunnil pääseb pubisse kaks laudkonda.

Saku 190 juubeliplatsil saab kogu festivali ajal osa erinevatest meelelahutusprogrammidest nagu Vana Baskini teatri ja Komöödiateatri etendused ja erinevate Eesti tipp-artistide kontserdid. Paralleelselt on
Saku Õlletehase poolt sel aastal loodud Õllesummerile ka Tuborg Green Zone, kus esinevad Birgit Õigemeel, Tuborg Liquid Sounds projekt, Dj-d Tarvi Laaman, Qba, ToSha, Leazy, Tõnis Hiiesalu, J.O.C, Noizmakaz jpt.