Miks aga Mihkli nägu paljudele juba vägagi tuttavalt kõlas? Mees selgitab: "Mul on teiste ees edumaa - ma olen üheksa aastat töötanud teatris ja Nukuteatris on näinud mind nii mõnigi inimene, "Õnne 13" olen ka pea kümme aastat Uuevariku Intsu mänginud. Pidingi temaga ruumi neile, kelle nägu ei ole üldse nii tuttav. Mitte et minu oma oleks väga tuttav," püüab ta siiski tagasihoidlikuks jääda Kroonikaga saate järel rääkides.

Kaabuga lavale astunud mehelt ei saa ka küsimata jätta, kas ta kaabu kandmises ka kõhkles, arvestades, et sellele paljuski poliitiline sõnum tänaseks omandatud. "Ma saan aru, et kaabu on tõlgendamise küsimus - mina tõlgendan seda reketi kaabuna, millena iganes teisena tõlgendavad..."

Näitelemine Mihklile võõras pole ja näosaade hakkas talle väga meeldima, lahkumine oli korraga kurb, ent veidi ka kergendus. "Tunded on vastuolulised - hakkas meeldima see selstkond, tootmine ja muu, oled pika päev, kehastud kellekski, mis on näitlejale suurepärane ülesanne ja laulval näitlejal veel parem panna end vokaalselt lisaks end proovile. panna"

Teisalt, see on suur pinge - see pole ühe luuletuse või mõnede sõnade ütlemine tele-eetris. Pinge on nii metsik, ehk isegi veidi hea, et saan veidi puhata nüüd sellest," loodab Mihkel siiski, et vaatajad ta saatesse veel tagasi hääletavad, sest on asju, mis jäid tegemata.

"Ma olen kogu aeg olnud valmis pööraseks esituseks. Esimese saate Victor crone oli vokaalselt keeruline - nihutasin enda jaoks piire. Vokaalselt olen madalama häälega ja enne nii kõrgele ei pürginud, aga Maikeniga tegin tööd ja hakkama sain. Kahju vaid, et mõne naise kehastamist ette ei tulnud, oleks tahtnud oma maskuliinsuse panna õrnemasse kehasse ja proovile," sõnab Mihkel.

Victor Crone, kes ka Mihkli esitust näinud on, sõnas Kroonikale, et mees sai suurepäraselt hakkama ja on imetlusväärne, et ta ka Saara ja Alissa Montese lavale sai.