Eelmisel aastal valiti KiNK Resident Advisori poolt parimate live-artistide TOP 20nesse. KiNKile sekundeerivad peol Rythym Doctor, Muudu ja Ruff.

Strahil Velchev, artistinimega KiNK on bulgaarlasest dj ja produtsent, kes viimaste aastatega on oma karjääriredelil märkimisväärse tõusu teinud. Pärast seda kui KiNKi ja Neville Watsoni koostööst sündisid 2008. aastal lood "Inside Out" ja "Full Flight", sai KiNK kogu maailma house-muusika tähelepanu. Sellele järgnesid mitmed lood nii duo- kui sooloartistina erinevatelt plaadifirmadelt nagu Poker Flat, Ovum, Systematic, Mule Musiq jt.

Üks maailma suurimaid elektroonilise muusika kodulehekülgi, Resident Advisor paigutas KiNKi 2011 aasta live-artistide TOP 20nesse. KiNK kasutab oma esinemistel palju erinevat tänapäevast dj-tehnikat, mis koos tema mängitava muusika ja tehniliste oskustega tekitab tantsupõrandale erilise sümbioosi.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Uksed avatakse kell 23.00. Pilet enne 01:00 5 eurot, hiljem 10 eurot.