„Kahe tegutsemisaasta jooksul oleme korraldanud palju omanäolisi üritusi, püüdnud pakkuda klientidele kvaliteetset ja mitmekülgset meelelahutust ning käia kaasas uute trendidega. Oma tunnuslugu klubile oli veel aga tegemata. Kuna suvi on algamas, siis tekkiski idee teha klubi sünnipäevaks oma lugu, nö ’’selle suve hümn“, mis meie arvates ka suurepäraselt õnnestus“, selgitas Sugari programmijuht Kert Klaus.

Sünnipäevapeol saabki lugu ’’Suhkur’’ esmakordselt live’s kuulata, mida esitavad A-Rühmast ja Toe Tag-ist tuntud räppar G-Enka, Eesti esimene meessuperstaar Ott Lepland ning selle hooaja Superstaarisaate finalist Teele Viira. Lisaks teeb nauditava etteaste koos DJ-dega tipp-pianist Mihkel Mattisen, tanstijatena astuvad ülesse kaunid kolmikud trupist ’’Triplemission’’ ja ülevaid üllatusi jagub hommikutundideni. Muusikavaliku eest hoolitsevad DJ Widenski ja DJ Kert Klaus.

Club Sugarit on külastanud esinejatena Eesti tippartistide paremik ning kümned tuhanded klubilised. „Oleme selle aja jooksul nii klubi programmi kui ka ruumidesse märkimisväärselt investeerinud ning on suurepärane, et meie külalised seda hindavad“, ütles klubi juhataja Liis Kangur. Ta lisas, et sünnipäeva järgsel laupäeval avatakse ka terrass, kus hakkavad regulaarselt toimuma klubiõhtute soojenduspeod koos DJ-de ja esinejatega. Terrass on sellel aastal avatud juba päevasel ajal - alates kell 12.00 ning oluliselt on täienenud ka söögi- ja kokteilimenüü.