Kevadel Tallinnas Vene Teatri majas (Vabaduse Väljak 5) avatud klubi oli hoone üldremondi tõttu suvel suletud. Nüüd on fassaad tellingutest puhas ja klubis seeski mitu uuendust. Kõigepealt tuleb ära mainida võimsam helisüsteem ja peolistele lähemale nihutatud DJ-pult. Ka kaunite tantsijate jaoks mõeldud poodiumid asuvad nüüdsest peomöllu keskel.

Ööklubi Teater hooaja avaüritus kannab nime „In Love with Ibiza“. Otse peomekast Ibizalt toob meile tõeliselt kuuma klubimussi DJ Mark Robinson.

Mark on tantsumuusikaäris olnud juba 17 aastat ja selle ajaga jõuab palju. 1996. aastal hakkas ta plaate mängima moeshow'del ja -pidudel, olles üks esimesi diskoreid, kes mängis ka London moenädalal. Ta on askeldanud netiraadio Soho Live juures ning töötas aastaid plaadifirma Peppermint Jam heaks. Tema töö ja vaev olnud paljude SE:SA, Inaya Day ja Mousse T hittide edu taga. Muide, Robinsoni käsi on mängus ka meie oma Rulers of the Deep'i singli “Planet Drum“ väljaandmisel.

Eelmise aasta lõpus pakkus klubiüritusi korraldav Pukka Up, et Robinson tegeleks nende uue leibeliga ja valmis klubi-mix albumi „Ibiza Loves Me“ jaoks.

Mark Robinson on mänginud sellistes kuulsates Londoni klubides nagu Matter, Ministry of Sound, Pacha, Turnmills jne. 2010. aastal rõõmustas Robinson tantsuhuvilisi 60 klubis üle maailma.

Reedesel peol klubis Teater toetavad teda DJ Erkki Sarapuu ning Ruslan trompetil ja Caspar Salo bongodel. Ja muidugi ei tasu unustada silmipimestavaid tantsijad!