"Tegu oli esimese päevaga," toob Lepland Publikuga rääkides välja ühe põhjuse ja kinnitab: "Nihu ei läinud midagi!"

"Võib-olla oli asi selles, et meie kava, mis oli suhteliselt suunatud džässile ja swingile, ehmatas publiku ära. Kontekst oli lihtsalt teistsugune, kui inimesed harjunud," arvab ta, sest lood ja seaded olid tehtud keeruliseks ja suuremale osale ei olnud need ilmselt vastuvõetavad. "Õllesummeri publik on harjunud raju rokk-konserdiga, aga meil oli vastupidine sellele ja totaalselt pea peale pööratud. Ilmselt ehmatas see."

"Kui kontert algas, oli normaalselt inimesi, aga džässiosaga vajus tühjemaks – kaaselamise ja laulmise momenti selliste seadetega ei tekkinud. "Läbi öise Tallinna" ja "Imede öö" on ju muidu tempokad ja kergelt vastuvõetavad, kuid ka neil polnud eile kaasaelamise momenti ja inimesed lõid ilmselt käega," sõnab ta pidades end teerajajateks, sest nüüd teavad nii nemad kui korraldajad paremini, mis töötab ja mis mitte. "Võibolla Jazzkaarel oleks selline esitus vägagi menukas olnud," usub ta, et summer ei olnud sellisele suurkatsetusele lihtsalt õigeim koht.

"Aga mul on hea meel, et selle ette võtsime ja nii ära tegime – saime kõik targemaks. On üritusi, kus sellised asjad peale lähevad ja on neid, kus mitte. Kokkuvõttes läks kõik väga hästi, lihtsalt Õllesummer on koht, kuhu tuleb inimene, kes joob õlut ja tahab kuulata lugusid, mida ta raadiost teab ja kaasa laulda saab," sõnab Lepland ning kinnitab, et täna õhtul kell 23 algaval kontserdil Eesti Õlle Telgis saab kuulda lugusid raadiost tuntud võtmes.