Saates "Hommik Anuga" tõdes Rannap pärast tema ja Leplandi esmakohtumist meenutava klipi lõppu, et tal on piinlik veidi, kuidas ta Otiga käitus: "Ma ei taha üle vaadata seda, mida olen teles rääkinud."

Ta vabandab oma toonase õeluse välja telešõus nõutud bravuurikusega: "Meil kästi vestelda ja peedistada. Surve oli selline, et iga osalise järel tuli meeskond ja soovitas rohkem kiusata neid," tunnistab ta, et liigne sõbralikkus oli hea saate tegemisel pigem takistuseks ja nii norimine sündiski.

Ott meenutab oma staarisaate kandideerimist, tõdedes, et temagi ei julge oma vanu etteasteid vaadata täna: "Mäletan, et ootasin järge ja paljud tulid välja mõne minutiga kas siis kollase kaardiga või ilma, aga kui sisse läksin, sain pühel hetkel aru, et mina olen seal juba 15-20 minutit seal olnud." Reinule ta kriitikat ette heita ei saa: "Olin ise ka toores ja siiamaani ei julge neid esinemisi vaadata. Olin noorem ja rabedam. Etteheidetud vibrato ülekasutus on pigem minu muusikast kadunud."

Ühist plaati salvestades on Rannap tänagi Leplandile nõu ja on jõuga toeks ning Lepland on rahul, et Rannapi lood väljakutseid artistile esitavad: "Pigem nüüd on Rein mind õpetanud ta on jaganud mulle palju kasulikke nõuandeid. Arenesin plaadiprojektis palju ja õnnelik, et osalesin. Ma arvan, et Reinu laulud võtavad lauljast maksimumi ja see on õige - ei tohi jääda mugavusstsooni ja laulan sel albumil sootuks teistmoodi kui muidu laulaks. Laulan seda maneeriga, mida muidu üldse ei kasuta. Reinuga koostöö võlu oligi enim see, et see toob minus välja sellised küljed mida ma endas seni ei teadnudki, et olemas on."

Rannap tõdeb, et plaadile on välja valitud meeshäälele sobivad tema lood: "Mõned mu lood on täitsa viletsakesed ka. Hitid tulevad juhuslikult," ei tea ta tegelikult tõeliselt menuka loo tegemise kindlat valemit enda sõnul.

Plaadi esitluskontsert toimub 10.novembril Tartus Vanemuise Kontserdimajas.

Pileteid saab osta Piletilevist.