"Tule taevas appi, mis kleit see niisugune on! Paneb imestama, et Tanja on nõus niisuguse illutisega esinema," ahastab üks kommentaator. "See pole kleit, vaid tuletab meelde 17. sajandi daamide supelkostüümi," lisab ta. Teised nurisevad selle üle, miks oli vaja üldse kleiti vahetada, kuna eelmine oli miljon korda parem ja isikupärasem.

"Kas keegi siin kleiti ka näeb, minu arvates Tanja aluspesus lavale tulnud, ei ole hea vaadata!" "Mähkmed. Pidžaamapidu?" "Nagu muumiat oleks hakatud mähkima, aga poolepeal jäi katki. Kuidagi kliiniline..." "Vanaema aluspüksid on jalas." "Valge teeb paksuks." "Selle kleidi võib vist küll ametlikult Eesti Eurovisiooniajaloo halvimaks ja koledaimaks tituleerida."

Lisaks küsitakse veel retooriliselt, et millisest kleidist jutt käib, kui Tanjal pole õieti miskit seljas või ta unustas lausa üldse midagi üll tõmmata. "Oleks tal siis seegi seljas olnud (eelmine kleit toim.), mitte need moodsamad Marati midivuplid. Teised naised tulevad lavale oma lummavates tualettides laulma, meie oma läheb trussikute väel võimlema. Issand, mul on niiiiii paganama häbi."

Kas oled kaaskommenteerijatega nõus või on midagi head ka sekka öelda?