Aastal 2009 sai Londonis kokku maailma kõige eksklusiivsem tsirkuse trupp Cirque Du Soir. "Igal pool üle maailma nõuavad külastajad ööklubilt aina rohkem ja midagi enamat, mingit uudset elamust. See paneb omakorda ürituste korraldajad piire üha kaugemale nihutama," ütleb Enar Essenson, klubi Hollywoodi tegevjuht, kes aitab Eestisse tuua uut kontseptsioon-üritust Cirque Du Soir. "See saab olema ebatraditsiooniline külastus tsirkusesse, mida Sa ei unusta kunagi."

Rohkelt emotsioone, on kahtlemata peo üks läbivaid mõtteid. Üritusel genereeruv uue aastatuhande Playboy Mansioni õhkkond, viib külastajad vooluga kaasa väikesele väljasõidule. Olgugi, et sõnad hipster ja liliput omavahel automaatselt ei haaku, nagu ka pintsaklipslased, erootika ja relaka sädemed, suudab Cirque du Soir paeluda need kõik ideaalselt, tehes seda stiilselt ja, läbi huumori, maitsekalt. Nagu ürituse moto ütleb – kui Sa ei tea, siis sa ei tea!

Muusika eest hoolitseb Cirque du Soir ametlik DJ Londonist, Joe Maglia, keda toetab oma ringkonnas tutvustamist mittevajav DJ Jaagup Jalakas. Meeli õrritab Tallinn Burlesque.