Palamuse Suvepeod on Jõgevamaal ja kaugemalgi igal aastal oodatud pidude sari, mida on jätkusuutlikult veetud viisteist aastat. Korraldajate jõud pole veel raugenud ning sel reedel antakse kuueteistkümnendale Palamuse pidude hooajale avalöök "Summer Start" peoga, kus laval Power Hit DJ’d Erkki Sarapuu ja Marek Talivere.

Südaööl läheb lahti meeletu vahupidu ning lavalaudadel astub üles Merlyn Uusküla, keda on siin kandis võimalik näha sel suvel viimast korda, sest laulja läheb juba sügisel Eestist aastaks eemale. Merlynil lubab fännidele esitada uusi lugusid ning esitlusele tulevad ka Nexuse parimad hitid.

Sel suvel on Suvepidude sarjas ka veidi juubelihõngu. Augustis ühendavad viiendat korda oma jõud Palamuse Suvepidude meeskond ja raadio Elmar. Kahe peale korraldatakse kogu perele mõeldud Elmari suvepidu, kus tegevust jätkub nii suurtele kui ka väikestele. Kõige pisemaid peokülastajaid lõbustavad Vudila mängumaa ja Balbiino. Laval astuvad üles Karavan ning Hellad Velled.

Suve lõpp saabub Palamusel suurejooneliselt. Augusti viimasel päeval tasub uuesti sammud Palamuse laululava poole seada, sest suvele pannakse punkt peaoga "Hüvasti Suvi", kus üles astub Palamusele juba kaua oodatud Tanel Padar & The Sun.