Artist, kes on sündinud 1987. aastal, on suutnud vaatamata oma noorusele kõigutada tantsupõrandaid juba üle terve Euroopa ja maailma. Esimest korda avastati Estiva (Steven Baan) suurepärane muusikamaitse ja omapärane miksimisstiil 2007. aastal, kui ilmus tema esimene EP nimega „Stella“.

Mõned kuud hiljem leidis artisti üles üks Inglise juhtivatest plaadifirmadest Enchanced Recording, kes esindab ka artiste nagu Gareth Emery, Daniel Kandi, Tritonal jpt. Edasist edu ei pidanud kaua ootama. Järgnesid hitid „Casa Grande“, “Strawberry Fields“, “November Lovely“, “Friends & Enemies”, mis kõik said tunnustust artistidelt Armin Van Buurem, Tiesto, Above & Beyond, Markus Schulz ja Judge Jules. Tänu kõigele eelnevale on Estiva käinud mängimas nüüdseks üle terve maailma ning olnud üks artistidest „A state of Trance“ 450 ja 500 pidudel.

Teiseks peaesinejaks on kodumaine artist DNS Project, kelle tase ning tuntus maailma DJ areenil tõuseb hetkel silmnähtavalt, saades toetust pea kõigilt suurtelt nimedelt kui ka raadiosaadetes nagu „A state of Trance“ ja „Tiesto Clublife“. Pealaval mängivad kuumi klubirütme veel Oliver Nine (Power Partyzone) ja Mr. Aims (EGO resident).

Beach Clubi chillout saal muudab 20. mai õhtul nime Alter-EGOks ning DJ puldi võtab üle Technofoobia crew. Parimaid Techno vibe keerutavad Paavo U, Po-der ja Unjoyer.

Uksed avatakse 23.00 ja esimene tund on naistele sissepääs tasuta.
Piletihind on : 23.00-00.00 / 5EUR, 00.00-01.00 / 6EUR, 01.00-lõpuni / 7EUR

Lisainfot sündmuse kohta leiab aadressilt www.beachclub.ee ja facebook.com/beachclub