Sarnaselt osalejatele läbivad avasaates enneolematu muutumisprotsessi kohtunikud Olav Osolin, Andrus Vaarik, Elina Pähklimägi ja Eda-Ines Etti. Kõik neli žüriiliiget astuvad samuti tuntud lauljatena üles; näiteks Andrus Vaarikust saab Kihnu Virve.

Kohtunik Vaarikul on saates ka vastutusrikas näitejuhi roll, ta aitab võistlejatel enne saadet uueks karakteriks kehastuda „Kui ma kohtunikuna kedagi sõiman, siis sõiman samas ka ennast kui pedagoogi,“ muigas Vaarik. Tunnustatud näitleja ja lavastaja on üsna kindel, et väga teravat kurjustamist temalt karta ei maksa.

Osalejates hindab Vaarik ennekõike sarnasust parodeeritavale artistile ning vokaalse poole kommenteerimise jätab pigem teistele žüriiliikmetele. Samas on ta veendunud, et täiusliku etteaste saavutamiseks on kahtlemata mõlemad pooled olulised: „Jackpot saadakse kätte ikkagi siis, kui mõlemad on võrdselt veenvad,“ ütles Vaarik.

Vaarik lisas ka, et kuna tegemist ei ole jõhkra võistlussaatega, kus igal pühapäeval keegi välja hääletatakse, võib oodata pigem rõõmsat ja sõbralikku õhkkonda.

„Sinu nägu kõlab tuttavalt“ alustab TV3s eeloleval pühapäeval kell 20.00.