Ott Leplandile on oma hääle andnud 52,8% hääletanuist, kõrgele teisele kohale ennustatakse Koit Toomet, kolmanda ja neljanda koha nimel käib aga rabelemine Andero Ermeli ning Nele-Liis Vaiksoo vahel.

Publik uuris, mida Ott ise arvab sellest eduennustusest. "Raske on midagi arvata. Mina ütleks muidugi, et olen tänulik, et inimesed nii arvavad, aga kõik sõltub ikkagi lõpuks esitusest. Gallupid on toredad, aga nende peale ei saa kindel olla."

"Minu meelest on Koit, Andero ja Nele kõik väga professionaalsed artistid ja on tohutult keeruline on midagi arvata. Mina üritan seda saadet võtta nagu head meelelahutust ja vältida sellist rivaalitsemise tekkimist," tõdeb Lepland, kui uurime, kelle peale ta ennustades ise oma raha panna julgeks.

Lisaks küsisime, kuhu annetaks Ott 10 000 eurot, kui saate võidaks? "See raha läheks Eesti Vähihaigete Laste Vanemate liidule (uuri lähemalt SIIT - toim.). Üks väga tänuväärne organisatsioon saaks korraliku summa võrra rikkamaks. Aga väga raske on ennustada, mis saama hakkab."

Kas vaim on juba valmis? "Vaim on valmis. Pean ennast Eesti patrioodiks ja see on minu kummardus Eesti inimestele ja Tõnis Mäele. Ma suhtun täie tõsidusega sellesse asja!"

Kas me kuuleme Oti suust Tõnis Mägi legendaarset "Koitu" või mõnd muud surematut hitti, jääb aga saladuseks pühapäevani...