Tortured Soul paigutub elektroonilise ja elava muusika vahepeale, kus piirid moodsa ja klassikalise tantsumuusika vahel sulanduvad. Nad esinevad veenvalt ja 100% live's. Koosseis on lihtne – trummid, basskitarr, klahvpillid ja vokaal. Kuid helipilt on täidetud paksude kihtidega soul-muusikast, tantsule õhutavatest rütmidest ja nakatavatest ootamatustest. Nii laval kui stuudios sulatab Tortured Soul ühte modernse popi ja tantsumuusika traditsioonid, ühendades sinna mõjutused Ameerika R'n'B'st ja džässist, sarnanedes kõlapildilt kõige enam Jamiroquai’le, Stevie Wonderile ja St.Germanile.

2001.aastal trummar-laulja-helilooja John-Cristian Urichi poolt loodud Tortured Soul on oma erilisust arvukate tuuridega kinnitanud. Pärast debüütalbumi “Introducing Tortured Soul” ilmumist 2004. aasta mais on nad esinenud sadades klubides, kontsertidel ja festivalidel USAs, Kanadas ja Inglismaal. Nende stiile segustav helikeel on viinud neid laval kokku selliste superstaaridega nagu Paul Oakenfold, Roni Size, John Mayer, Maroon 5, Brand New Heavies ja paljud teised.

Ansambel astub lavale kell 23.30, enne seda tõmbavad peo käima kella 22st legendaarne tandem DJ Quest & Sander Mölder. Esimesele sajale piletiostjale tasuta Smirnoff Orange + Red Bull tervitusshot! Piletid piiratud kogus saadaval eelmüügi hinnaga 15€ alates 1. oktoobrist Clazzis, Piletilevis ja GateMe’s. Pilet uksel €20, Clazzi kliendikaardi, muusikute kaardi või musta lipsuga soodushind 15€.