4.-6. augustil toimuva Weekend Festivali meediajuht Gunnar Viese sõnul on tänavune festival mõõtmetelt ja programmilt veel suurem kui eelmisel aastal.

“Meil tuleb kolme lava asemel neli, mis tähendab rohkem esinejaid, sisukamat programmi meie külastajale ja muidugi suuremaid emotsioone kõigile, kes festivalil toimuvaga kursis soovivad olla. Delfil kui Eesti suurimal uudisteportaalil on festivaliga seonduva info viimisel Eesti inimesteni kandev roll,” ütles Viese.

Delfi turundusjuhi Lauri Toomsalu sõnul tõmbas festival kohe esimesel toimumisaastal tohutul hulgal muusikafänne ning suursündmuse kajastamine on toimetuse prioriteet nii lähikuudel kui ka ürituse ajal kohapeal otse festivalimelu südamest.

“Weekend Festival Baltic on Põhja-Euroopa suurim muusikasündmus ja mul on ääretult hea meel, et see on leidnud tee ka meie suvepealinna Pärnusse. 2015. aasta näitas, et Eestimaa inimesed olid väga huvitatud kõigest üritusega seonduvast - festivaliga seotud uudiseid vaadati Delfi keskkondades üle miljoni korra. See innustab käesoleval aastal veelgi suuremale ja mitmekesisemale kajastusele. Lisaks operatiivsetele uudistele võib koostöös festivali korraldajatega igal pühapäeval Delfi avalehelt leida muusikasaate Weekender. Festivali ajal toob meie tiim kohapealt Delfi lugejate-vaatajateni parima kajastuse nii tekstis, pildis, videos kui ka otseblogis. Samuti teeme täna tööd selle nimel, et tuua festivalilt vaatajateni ka otseülekandeid.”

Weekend Festivali keskkonna Delfis leiab aadressilt www.delfi.ee/weekendfestival.

Möödunud aastal mitmete auhindade pärjatud Weekend Festival Baltic leiab tänavu aset 4.-6. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festivali neljal laval astub kolme päeva jooksul üles ca 80 artisti.

Sellel nädalal kinnitas Weekend Festival Baltic esinejate hulka Alan Walkeri, kes on viimase 3 kuuga teinud peadpööritava tähelennu. Eelmisel nädalal tegi festival teatavaks, et lisaks eelnevalt kinnitatutele astuvad Baltikumi suurimal festivalil üles: Rudimental, Isac Elliot, Dsiciples, Otto Knows, Michael Calfan, Sam Feldt, Alex Mattson, Headhunterz, Brennan Heart, Wildstylez, Coone, Proteus, Elina Born ning Cartoon.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festival on tänaseks kinnitanud, et neljapäeval 4. augustil esinevad: Avicii, Steve Aoki, DVBSS, Knife Party, Deorro, Darude, Example (live), Sigma (live), Redfoo (live),
Ummet Ozcan, Lost Frequencies, Will Sparks, Matisse & Sadko, Jack Perry, TJR, Mr.Belt & Wezol; reedel 5. augustil: Axwell & Ingrosso, Robin Schulz, Showtek, Syn Cole, Infected Mushroom (live), Bassjackers, Tigerlily ning laupäeval 6. augustil: Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, ATB, Sigala, Chicane, Tungevaag & Raaban, Da Tweekaz, Aronchupa.

Rohkem esinejaid tehakse teatavaks kevade jooksul.