Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide ütles Kuku raadio hommikuprogrammile, et ühtegi tähelepanuväärsemat õnnetust ega liigsest alkoholist ajendatud kaklust ei toimunud.

Üks liiklusõnnetus juhtus aga 1. jaanuari varahommikul kell pool kuus juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Laagna teel, kus sõiduautol kadus libedaga kontroll ja see sõitis vastu tänavavalgustusposti. Õnnetuses viga saanud 21-aastane noormees toimetati haiglasse.

Loide kinnitas, et nagu igal aastavahetusel kontrollis politsei mitmel pool Eestis ka autojuhtide võimalikku joovet ja tema sõnul tuleb tunnistada, et juhid on nii enda kui ka teiste ohutustest rohkem hoolima hakanud, kuna paarist tuhandest kontrollitust esines joove vaid kümmekonnal autojuhil.

Päästeameti pressiesindaja Martin Vallimäe sõnul sai päästeamet uusaastaöö järel neli teadaannet rakettidest, mis olid valesse kohta sattunud. Näiteks Rakveres lendas rakett kortermaja neljandale korrusele, kus see süütas tekid, Rakveres Nasvas põles saun ja Tartumaal Nõo vallas põles ühe elumaja katus.