Seekordse võistluse teemaks on “Iga teine meist” ning lubatud on igasugune teema tõlgendus, samuti pole piirangut ka erinevate tehniliste lahenduse kasutamisel.

Laura Ozolina, Tele2 Läti esindaja sõnul on oodatud kõik ideed alates dekoratsioonidest ning lõpetades installatsioonide ja live-esinemistega. “Inspireerituna eelmise aasta edust, kutsume ka sel aastal kõiki huvilisi võistlusest osa võtma, et muuta festivaliala veelgi atraktiivsemaks ja huvitavamaks,” sõnas Ozolina.

Võistlusel osalemiseks tuleb oma projekti idee kirjeldus 1. juuniks saata aadressil katrsotrais@tele2.lv. Võistlustööde eelarve peaks jääma alla 500 Läti lati (700 euro). Žürii poolt välja valitud viite parimat projekti autasustab Tele2 2500 Läti lati (3500 euro) ning 20 festivalipassiga.

Baltimaade suurim muusika- ja kunstifestival Positivus toimub sel aastal 15.-16. juulini Põhja-Lätis, Salacgrivas juba viiendat korda.
Iklast vaid 15 km kaugusel toimuva festivali kahel pealaval saab teiste hulgas näha Mark Ronsonit, Röyksoppi, Hurtsi ja Beach House’i, Eesti artistidest astuvad üles Iiris ja Ewert & The Two Dragons.

Esimest korda festivali ajaloos paneb Positivusel oma lava püsti ka Tallinn Music Week, lisaks võib festivalialalt leida veel teatri ja kirjanduse lava, rannalava, Body & Soul ala, kinotelgi ja hulgaliselt kunsti ja vintage-lette.

Osta Positivuse pass SIIT!