Kui saabud festivalile autoga, saad selle jätta parklasse, kus ühekordne sisenemistasu on 10 eurot. Oma autos ööbimine on lubatud, kuid rangelt keelatud on parklas telkimine ja grillimine (ning igasuguse tule tegemine).

Kui saabud rattaga, siis on võimalik see jätta valveta parklasse Salacgriva kooli juures. Rattaga festivalialal liikuda ei tohi.

Kui tuled treileriga, siis on võimalik parkida see kas tavalisse autoparklasse 10 euro eest või spetsiaalsesse treileriparklasse. Seal maksab elektrita parkimiskoht 50 eurot, elektriga 80 eurot. See pääse sisaldab ka nelja telkla käepaela.

Soovitatav on festivalile saabuda tipptunni-väliselt, näiteks juba neljapäeva õhtul või reede hommikupoolikul. Pärastlõunal võivad teel olla ummikud ning ka festivalikäepaela kättesaamine võtab kauem aega.

Asju pakkides ära unusta kõige tähtsamat – festivalipiletit! Kui oled ostnud ISIC sooduspileti, võta kaasa ka ISIC kaart. Soovitame kaasa võtta ka sularaha, kuid mitte väga suurtes kogustes, sest pangaautomaadid on olemas nii festivali-alal kui ka Salacgriva linnas.

Kui ööbid telklas, ära unusta telki, magamiskotti, matti ja mugavaid magamisriideid. Telklas on olemas dušid, seega võta kaasa seep või duššigeel , samuti hambapasta ja hambahari – nii saad end mugavalt ja puhtalt tunda. Taskulamp või vastav app nutitelefonis aitavad turvaliselt öisel ajal ringi liikuda.

Vihmavarjud on festivalialal keelatud, seega soovitame vihmase ilma puhuks kaasa võtta vihmakeebi ja kummikud. Päikeselise ilma puhul peaks kindlasti kotis olema päikesekaitse – kreem, prillid, peakate. Võta kaasa ka ujumisriided, sest meri on lähedal ning soe pusa jahedamaks õhtuks.

Isegi kui miski ununeb, ei ole hullu, sest festivalialal on kohal mitu poodi ja ka apteek. Positivusel on lubatud ka kurikuulsad selfie-stickid – nii et lõbutse nii kuis jaksad!

Positivuse festivalialal on KEELATUD professionaalne fototehnika (eelneva kokkuleppeta), vihmavarjud, söök ja jook, narkootikumid, igasugused relvad, noad, gaasid, klaasist esemed.

Kohtumiseni Salacgrivas juba sel nädalal!

Nimekiri festivalil esinevatest artistidest:

Lattelecom lava: Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, Tom Odell, Jungle, Warpaint, Ewert and The Two Dragons, St. Vincent, Basement Jaxx, Everything Everything, DaGamba + Sinfonietta Riga + Juventus, King Gizzard & the Lizard Wizards, Fenech-Soler, Eugene “Hideaway” Bridges + Coolman Report.

Nordea lava: Jack Garratt, Charlie XCX, Lamb, Rival Sons, Elliphant, Kate Boy, Peace, Indiana, Public Access T.V., East India Youth, The Sound Poets, Max Jury, Ghostpoet, Bokka, Iza, PeR, Astro’n’out + DJ Rudd, PeR, Elliphant

Palladium lava: Vök, Rangleklods, Soak, Jennie Abrahamson, Triana Park, Sigma, The Big Bluff, Rīgas Modes, Pienvedēja piedzīvojumi, Moontalk, Garbanotas Bosistas, Laime Pilnīga, DJ Jonathan Toubin, Badass Yuki, cirkl, Curly Strings, Gorõ Lana, Lexsoul Dancemachine, MiaMee, Tallinn Daggers, DJ Toms Grēviņš/ Oded Kafri, Neon Saturdays, Ryga, Tora

I Love You lava: Mona de bo, Super Besse, Inokentijs Mārpls, Momend, Laika Suns, The Bongo Club, Galvanic Elephants, Würffel, DJ Krankenwagen, Zebra Island, Parára, Future Folk Orchestra, The Werg, Sibyl Vane, The Pink Elephant, Matīss Kļaviņš, Alise Joste, NEØV, DJ Pēteris Bajārs, DJ Klāvs Lauls.

Red Bull Music Academy lava: Camo & Krooked, Egyptian Lover, Dorian Concept Trio, DJ Sliink, Breach, DJ AI-VA, DJ Mr Krime, Without Letters, Dave Storm Live, Break Da Funk, Avoid Dave, Grind Live, Münpauzn, Bandmaster, Smthing Smthing, DJ Quest & Paul Oja, Mr Nestor, Niklāvz, Formacja/ Mr Krime Live Band.