Kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on tegemist kauaoodatud sündmusega: “On tähelepanuväärne, et Eestisse tuleb üle mitme aasta artist, kes on just praegu väga aktuaalne ja kuum. Pink on üks põnevamaid karaktereid tänapäeva pop- ja rockmuusikas, tema show on võimas vaatemäng!” Hetkel oma viimase albumiga “I’m Not Dead” edetabelite tipus olev Pink on tuntud julge ütlemise ja muusika, suurejooneliselt lavastatud showde ja kaasakiskuva esinemisstiili poolest.

Eelmisel nädalal New Yorgis võitis Pink lauluga “Stupid Girls” MTV Video Music Awards’i auhinna parima pop-video kategoorias, mis puhkab tema trofeeriiulil kuue eelkäija, kahe Grammy, ühe Brit Award’i ja teiste auhindade kõrval. Pinki debüütalbum “Can’t Take Me Home” (2000) tegi ta hoobilt kuulsaks, paiskas edetabelite tippudesse kolm hitti ja viis müüginumbrid topelt-plaatina staatusesse.

Sellele järgnenud Patti LaBelle kuulsa loo “Lady Marmelade” uusversioon filmile “Moulin Rouge” koos diivadega Christina Aguilera, Mya ja Lil’Kim sai hetkega megahitiks. Menu kasvas veelgi järgmise singliga “Get the Party Started”, millest on saanud tänaseks Pinki tuntuim laul.

Ka teine album “M!ssundaztood” (2001) jõudis kiirelt topelt-plaatina staatusesse ja teenis ära kriitikute heakskiidu, pakkudes eklektilisemat saundi ja jõulisemat häälekasutust. Aastal 2003 ilmunud album “Try This” kõlas juba rokilikumalt. Käesoleva aasta algul abiellus Pink võidusõitja Carey Hart’iga. Kevadel ilmus tema uus album, “I’m Not Dead”, mille pealt praegu edetabeleid vallutamas lood “Stupid Girls”, “Who knew” ja “U + Ur Hand”.

Muusika kirjutamist alustas Pink (kodanikunimega Alecia Moore) juba 14-aastaselt. Andeka noore muusiku ja lauljatari avastas rnb superprodutsent Daryl Simmons, kes on töötanud Aretha Franklini, Whitney Houstoni, Mariah Carey ja teiste diivadega. Pinki karjääri on suunanud tema mentor ja manager Roger Davies, mees, kes on olnud manageriks sellistel superstaaridel nagu Olivia Newton-John, Tina Turner, Cher, Janet Jackson, Sade ja Natalie Imbruglia.

Piletid Pinki Tallinna kontserdile 31. oktoobril Saku Suurhallis tulevad müügile kõikides Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 11. septembril kell 10:00.