Praegu 31-aastane Mariah Carey ei ole kaugeltki rikkas, kuigi on müünud kümne aastaga 120 miljonit albumit ehk rohkem kui ükski teine naislaulja.

“Ma olin finantsraskustes. Ma tegin tõsiseid vigu,” tsiteeris The Sun staari sõnu. “Loomulikult olen ma jõukas, võrreldes enamiku inimestega ja sellega, kuidas ma üles kasvasin. Aga ma ai ole kaugeltki nii rikas, kui inimesed müüdud plaatide põhjal arvavad. Ja seda lepingu pärast, mille ma allkirjastasin 17- aastaselt, ning asjade pärast, mis ma oma isiklikus elus ette võtsin. See tähendas seda, et ma loobusin poolest honorarist.”

Carey ütles, et kuni viimase albumini andis ta oma raha sisuliselt teistele ära.

Nüüd on staar vahetanud plaadifirmat ning sõlminud 60 miljoni naelase lepingu.

“Ma olin harjunud elama viie dollariga nädalas, ja kui keegi tuli ja ütles, et ma võin teenida miljon dollarit, aga pean selllest pool ära andma, siis ei näinud ma selles probleemi,” rääkis laulja.

Halvad äriotsused ja abielu Sony juhi Tommy Mottolaga viisid Mariah’ finantskriisi. Ta läks praegu 52-aastasest Tommyst lahku viie aasta eest. Mariah Carey nimetab nüüd oma endist luksuslikku kodu koletislikuks.

Nüüd loodab laulja ja näitleja, et kõik tema elus veel muutub. Tema uus film “Glitter” jõuab augustis ekraanile. Sellel nädalal peaks tulema välja staari uus singel “Loverboy”. Ta tunneb end vabamalt ja enesekindlamalt nüüd, mil ta vabanes plaadifirmast, mida juhib ta endine abikaasa.

Aprillis sõlmis lauljanna Virginiga lepingu kolmele albumile, mis toob talle sisse vähemalt 60 miljonit dollarit.

New Yorgis vaesuses üles kasvanud Mariah Carey on senise karjääri käigus saavutanud 14 esikohasinglit Ameerika Ühendriikides, mis asetab ta samale pulgale biitle ja Elvis Presleyga.

Mariah Carey ütles, et uus leping ei tundu talle reaalsena enne, kui ta on raha oma silmaga näinud. Ka ütles ta, et ei kuluta enda peale kuigi palju raha.

Kui Mariah ei ole pillaja, siis on ta kallim Luis Miguel seda kindlasti. Aprillis käis ta välja üle miljoni dollari, et kinkida Mariah’le Sonyst lahkumise tähistamiseks kallihinnaline käevõru. Mariah ütles, et tegemist on ilmselt käevõruga, mida Julia Roberts kandis Oscarite jagamisel.