Üliedukas Euroopa tuur, mis juba praeguseks on müünud üle poole miljoni pileti, jõuab 20. juunil ainukese Baltikumi kontserdiga Riiga. Artist külastab turnee käigus esmakordselt mitmeid riike nagu Läti, Kreeka, Ungari, Rumeenia, Bulgaaria, Türgi, Hispaania ja Venemaa. Suurejooneline tuur jõuab lõpule 4. augustil Londonis, kus staar annab järjestikku seitse kontserti.

Nõudlus Riia kontserdi piletite järgi on suur, mistõttu pandi artisti managementi loaga müüki kolmes Balti riigis kokku 350 võimaliku piiratud nähtavusega istekohta.

„Kuna kõik normaalpiletid on välja müüdud, aga nõudlus on endiselt suur, tegi artist otsuse lubada müüki sellised istekohad ka Riia kontserdil — mujal Euroopas on need kohad juba ammu kasutuses, vaid meie kontsertite puhul on neid kasutatud harva,“ kommenteeris kontserdi meediajuht Reno Hekkonens.

„Kohad asuvad lava vasakul ja paremal küljel. Sellisel istekohal ei pruugi kontserdikülastaja näha kõike sama mis lava ees seisjad, kuid kuna lavakonstruktsioon on kõikides külgedes avatud ning laval toimuv kõikjalt hästi jälgitav, peaks see olema siiski olema hea lahendus, lisaks sellele ollakse lavale väga lähedal,“ lisas Hekkonens.

Kylie Minogue tuur toob Riiga Baltikumi seninähtutest suurima kontserdi siseproduktsiooni. Tehniliselt ülikeeruline lavakonstruktsioon kaalub 40 tonni, lisaks tuuakse 15 veoautoga kaasa võimas valgus- ja heliproduktsioon.