1. Andrei Ozdoba – "Aeg ei peatu"

Mihkel Raud: "Kohe näha, et pealinna poiss! Sinu esitus oli retrohõnguline." Maarja nimetas Andreid säravaks ja sümpaatseks. Samas soovis kohtunik, et noormees teda rohkem üllataks.


2. Anne Arrak – "Rahu"

Maarja: "Sa valisid äärmiselt raske loo ja said sellega hakkama." Rein Rannap: "Mulle meeldisid sinu tehtud algused ja peatused. See tardunud laul sobis hästi sinu külma olekuga". Mihkel Raud: "Näed, kui vähe on vaja, et Rein Rannapile meeldida! Tuleb esitada vaid tema lugu."

3. Ott Lepland – "Eestlane olen ja eestlaseks jään"

Mihkel Raud: "Loo valik valmistas pettumuse. Sa mängisid üle. Aga loomulikult sa oled suurepärane laulja ja meeldiv inimene, kellega juttu rääkida. Maarja: "Minule just meeldis see sõnum ja pinge."

4. Anis Arumets – "Juulikuu lumi"

Mihkel Raud: "Sinu esinemine oli nagu alkoholivaba õlu. Käitud nagu oleksid saate juba võitnud." Rein Rannap: Ma pole kindel, et see stiil on sinu oma. Sulle sobib improviseerisime. Sul on head šansid kõigest hoolimata."

5. Getter Jaani – "Laul Põhjamaast"

Maarja: "Getter, sa tegid väga-väga hea loo valiku! Täna jätsid tunduvalt parema mulje, kui eelmises saates." Rein Mihkel Raud: "Tore, armas, sümpaatne, südamesse minev esitus!"

6. Marten Kuningas – "Mägede hääl"

Rein Rannap: "Kui alguses tuli saates ennast tõestada, siis nüüd oled sa täitnud teise eesmärgi - erineda." Mihkel Raud: "See esitus oli absoluutselt fantastiline."

7. Jaanus Saago – "Valgus"

Maarja: "Oleme alati virisenud, et sa ei anna endast kõike, aga seekord olid sa suurepärane." Rein Rannap: "Parem, kui varem. Aga tahaks ka salapära."


8. Eliisa Kõiv – "Depressiivsed Eesti väikelinnad"

Maarja: "Minu arust ei teinud sa kõige paremat valikut. Sa ei toonud uut lisaväärtust." Rein Rannap: "Sulle sobivad rohkem rõõmsamad laulud." Mihkel Raud polnud aga teiste kohtunikega päri: "Mulle vastupidi on sinu lugude valik alati meeldinud. Sa valid moodsa ja tänapäeval heliseva loo. Nagu Rein Rannap armastab öelda: muidu väga tore, väga hea ..."


9. Birgit Varjun – "Eesti muld ja Eesti süda"

Rein Rannap: "Väga võimas. Raputas läbi. Sinus on südamlikkust, armastust ja soojust." Maarja: "Komas salm läks liiga kiledaks. Sa oled kõigile juba tõestanud, et sul on võimas hääl."


10. Kene Vernik – "Massikommunikatsioon" 

Mihkel Raud:"Ma olen pidanud seda lugu mängima 2673 korda. Kui see läheb käima, siis ma mõtlen teiste asjade peale, näiteks, kas piim on ostetud. Ma tänan sind väga." Maarja: "Täna näitasid neile, kes kobisevad kuskil kardina taga, et sa ei saa noodile pihta, et oskad suurepäraselt laulda." Rein Rannap: "Väga suurepärane. Peaaegu täiuslik."

HEA LUGEJA! KAS SINU MEELEST LANGESID VÄLJA ÕIGED INIMESED?