Veebruari alguses pannakse Kristiine Keskuse Moetäika raames müüki ligi 30 noore Eesti disaineri ligikaudu 500 rõivaeset ning lisaks üle 100 aksessuaari. Traditsiooniks saanud Moetäika ja selle raames toimuv ReUse Republicu disainilaat on keskkonnasõbralik koostöö moebrändide ja Eesti noorte disainerite vahel.

„Suur osa meie keskuse poodidest on andnud oma laojääke Eesti noortele andekatele disaineritele, et propageerida tervislikku tarbimist ja ostlemist. Kõigil keskuse klientidel on võimalus soetada endale Kristiine Moetäikal kordumatu moeese soodsa hinnaga,“ kommenteeris ettevõtmist Kristiine Keskuse turundusjuht Kaidi Laur.

ReUse Republicu disaintoodete valmistamisel kasutatakse jääke, mis muidu läheksid hävitamisele, looksid sellega lisakulusid ning koormaksid keskkonda. Disainerite abiga antakse neile aga teine elu. Iga toode esindab endas kolme brändi - algmaterjali, disaineri ja ReUse Republicu oma.

ReUse Republicu disainiturg toimub Kristiine Keskuses 3.–4. veebruaril kell 14.00–20.00 ning 5. veebruaril kell 12.00–18.00.