Merle eestvedamisel ilmub veel ajakirja märtsinumber, Ester Kannelmäe tervitab lugejaid uues rollis aprillinumbris.

"Jõudsime Merle Liivakuga ühisele äratundmisele, et tema ülesanded võiks üle võtta inimene, kes tunneb hästi valdkonda ning ka Anne&Stiili hingeelu," sõnab Ajakirjade Kirjastuse tegevjuht Mart Luik. "Ester kannelmäe on seni silma paistnud eelkõige moeeksperdina, aga ta on ka ühiskondlikke trende hästi tunnetav andekas kirjutaja, mis on antud ameti juures oluliseks eelduseks."

“Ester saab kindlasti suurepäraselt hakkama,” lisab omalt poolt Merle Liivak. “Ta on olnud alati palju rohkem kui ajakirja moe- ja ilutoimetaja, osales ta ju Anne & Stiili kontseptsiooni väljatöötamisel ja on olnud alati oma teravmeelsete ideedega abiks terve ajakirja tegemisel.”

Ester Kannelmäe on Eesti Kunstiakadeemia haridusega moemultifunktsionäär. Alates 2003. aastast on ta teinud vabakutselise stilistina kaastöid Eesti suurimatele naisteajakirjadele, proovinud kätt kostüümikunstnikuna, stiliseerinud tuntud inimesi, pidanud moealaseid loenguid Eesti Kunstiakadeemias, teinud koostööd reklaami- ja produktsioonifirmadega, jõudnud vahepalana organiseerida kuulsat ERKI moeshow’d ning üllitanud koostöös Margit Hakomaa, Laura Kallasvee ja Ingrid Peegiga toidu- ja fotoraamatu “Kirg. Toit”.