Kärdla – Ott Lepland: missioon leida partneriteks meremees ja laulja sugulane. Laulva meremehe leidmiseks viis Ott hiidlaste seas läbi küsitluse ning kõik vastasid kui ühest suust, et õige mees nende kodukohta esindama on Marek Rätsep. Koos esitavad mehed Gustav Ernesaksa kirjutatud loo „Laev tõstis purjed“.

Sugulase leidmine oli lihtne, kuna tädipoeg Karl-Erik Tamme on musikaalne poiss. Rihanna „Russian Roulette“ kõlab Oti ja Karli esituses üllatavalt ja võimsalt.

Kohila – Birgit Õigemeel: missioon moodustada trio ja leida partneriks pensioniealine mees. Trio liikmeteks on lisaks Birgitile gümnaasiumiõpilased Tiina Adamson ja Lauri Pesur. Kohila noorte esituses kõlab konkurent Ott Leplandi reprtuaarist hittlugu „Süte peal sulanud jää“.

Birgiti teiseks partneriks on kohalik legend, härra Heino Vilipere. Eluaegne spordi- ja muusikamees on Kohilas tuntud ka kui suurepärane joodeldaja. Kui hästi on hr Vilipere nädalaga Birgiti joodeldama õpetanud kuuleb Palderjani loos „Hommik“.

Kohtla-Järve – Tanja Mihhailova: missioon laulda koos kohaliku õpetajaga ja vormis meestega. Kohtla-Järve eest asuvad võitlema Viru jalaväepataljoni ajateenijad. 18 vormis meest lasevad oma häältel kõlada Alo Mattiiseni loos „Kaunimad laulud“.

Muusikaõpetaja Küllike Šapovalov eelistab kauneid eestikeelsed ballaade, kuid esmakordselt tuleb tal esitada hoopis inglisekeelset pophitti. Pole kahtlust, et esitades Cee Lo Greeni lugu „Forget You“ näevad õpilased oma õpetajat hoopis uues valguses.

Laagri – Koit Toome: missioon leida kohalik koor ja laulda koos kuni 12-aastase lapsega. Koidu partneriks on rõõmsameelne Jaagup Tuisk, kes mängib klaverit, tantsib, spordib, näitleb ja ka loomulikult laulab – ning palju kõvema häälega kui Koit. Laagri mehed otsustasid ühiselt minna kodukoha eest võitlustulle looga „Nii pöörleb eluring“ muusikalist „Lõvikuningas“.

Koos segakooriga Wannamoisa esitab Koit Inese ja Tanel Padari tuntuks laulud loo „Legend“.

Eksperditoolile naaseb Ivo Linna ning koos temaga jagavad kommentaare Villu Tamme ja Ženja Fokin.