Naistemood

Mosaici peokollektsiooni täheks on vintage´ist inspireeritud vanaroosa rüüskaunistustega kardigan ning plisseeritud kehaosaga tapeetmustrilise šifoonpluus, mida disainerid soovitavad kanda väikese musta šifoonkleidiga või mustade kõrge pihaosaga langevate laiade pükstega. Kunstkarusnahkne krae on iga moodsa naise aksessuaar nii pluuside, kardiganide kui jakkide ja mantlite peal.

Montoni kaunitarid riietavad end filmistaarilikku šifooni ja sametisse – moelemmikud on šifoonvarrukad ja dekoratiivsed lilleõied, võluv maani plisseeseelik ja võrgutav lõhikutega ehitud kleit. Disainerite sõnul on moodsaim jakk öösinisest sametist ning püksid 7/8 pikkusega; moevärvid on helendav fuksia, öösinine, kuld, lilla ja must ning materjalidest on värsked tegijad krepp, samet ja žakard.

Ivo Nikkolo peokollektsiooni võtmevärv on must, mille sügavuse toovad kõige paremini esile kinaverpunane ja koobaltsinine, pidulikkust lisavad veelgi siid, taft ja samet ning külluslikud volangid. Peokollektsiooni valikut täiendavad külluslikud volangidega pluusid, maani seelikud ja kleidid, plisseeseelikud ja plisseeritud kleidid, šikk sametkostüüm ning must klassikaline sametjakk. Ivo Nikkolo peokollektsiooni kroonijuveeliks on limiteeritud luksuslike õhtukleitide kollektsioon INdividuality.

Meestemood

Monton teab, et selle talve moodsaim mees on rõivastatud 70ndate mõjutustega kolmeosalisse ülikonda – trendikad noorhärrad, kel pole veel täiuslikult sobituvat pintsakut, vesti, viigipüksi, teil on viimane aeg need endale hankida! Disainerid soovitavad meestel hoida lihtsat šikki joont – esikohal on puhas hästiistuv taljes siluett ning oluline rõhk on kangapindadel. Eriti trendikas on kanga eri poolte kasutamine rõivastel. Hittvärvid on lilla, tumesinine, hall ja must, hooaja lemmik on öösinine sametpintsak.

Mosaici meeste peokollektsiooni võtmetoode on must kahenööbiline sametpintsak, mida sobib kombineerida lilla vestiga ning valge krae ja mansettidega halli valgetriibulise puuvillase särgiga. Ilma pintsakuta tagab šiki välimuse villasegune helehall kardigan, mida on mugav kanda villaseguste hallide viigipükstega.

Baltmani sõnul on peorõiva sünonüümiks luksuslikust kangast ülikond. Piduliku välimuse lõplikuks viimistlemiseks tasub tähelepanu pöörata aksessuaaridele – elegantne siidlips ning selle põhitooniga sobiv mustriline või lihtne valge rinnarätt taskusse! Piduliku rõivastuse juurde soovitab Baltman maailmakuulsa Loro Piana kangast kaamelikarva mantlit, mis on ühtaegu nii ajatu klassika kui hetke kuumim trend.

Vaata galeriid!