Jäär

Jäärasid juhib Marss, sõjajumal! Astu masendusele vastu ja võta seda kui väljakutset — kui suhtud stressi kui vaenlasesse, saad sellest kiiremini üle. Lükka masendus kindlalt ja jõuliselt eest ära, nagu sa teeksid oma võistlejaga tööl või armurindel ning sa tunned, kuidas energia ja sära sinusse tagasi tulevad.

Sõnn

Sa ei pruugi alati olla väga seltsiv, kuid oled tihti järeleandlik. Võib-olla kõlab see soovitus sulle kummaliselt, kuid sind aitavad jõulumasendusest üle kvaliteetsest kangast riided. Vali sellised kangad, mille puudutus vastu su keha tundub mõnus ja erutab su meeli. Su sisemine Veenus ärkab siis justkui pikast unest ning su lõbujanu taastub peagi! 

Kaksikud

Sinus on peidus nii helgem kui tumedam pool, seega peaksid end kokku võtma ning püüdma mitte lasta tumedamal võimust võtta. Sinu ümber toimub palju särtsakaid ja ergutavaid vestlusi, võta neist osa, ütle sõna sekka, vaidle ja arutle ning peagi tunned, kuidas elujanu taastub. Ka hea raamat aitab sul lõõgastuda ja tuju üleval hoida.

Vähk

Oled tihti tunnetekeerises, millest on raske välja murda. Sinu kodu on sinu kindlus, seal tunned end kõige paremini. Ka pimedal talveajal leiad lohutust just kodusoojusest ja sugulaste toetusest — helista neile, kutsu oma lemmikud külla ning oledki juba varsti valmis uuesti jõulupidusid vallutama.

Lõvi

Tavaliselt oled just sina pidude hing, kel vabu õhtuid kodus norutamiseks naljalt ei teki. Aga kui su ego on saanud haavata, tõmbud justkui kookonisse ning keeldud sealt lahkumast. Tagasi rajale aitavad sind su parimad sõbrad — nemad oskavad sul aidata su enesehinnangu taas paika saada. Kui isegi neil ei õnnestu sind lohutada, pane oma näitlemisoskused proovile — ürita mõnda aega lihtsalt teeselda, et kõik on korras ja sa näed juba üsna pea, et tegelikult tunnedki end taas õnneliku ja rahulolevana.

Neitsi

Su tuttavad teavad, et peod ja üritused, kus on palju rahvast, sind väga ei eruta, pigem pead selliseid ettevõtmisi ajaraiskamiseks. Kuid aeg-ajalt peaksid endale meenutama, et lõbu on täpselt sama oluline kui töö. Et august välja tulla, ürita kontakti saada oma sisemise minaga, naudi kvaliteetseid kehahooldusi ja massaaže, võta joogatunde, õpi mediteerima.

Kaalud

Naudid suhtlemist ja sõpradega koos olemist üle kõige. Kui tunned, et oled väsinud ja tüdinud, aitab üks väike värvisutsakas sul särtsu tagas saada. Võta ette korralik šopingutiir ning osta endale kollaseid, roosasid, kärtssiniseid või erkrohelisi rõivaid — need tõstavad su tuju hetkega ning toovad jõulumeeleolu kiiresti tagasi.

Ambur

Amburid on tavaliselt optimistlikud ja entusiastlikud. Kui sa parasjagu end nii ei tunne, siis tõenäoliselt on võimust võtnud sinu kaks halvimat iseloomujoont — liigne enesehaletsus ja kitsarinnalisus. Võta silmaklapid peast ning tuleta endale meelde, et see, kuidas sina teistesse suhtud, mõjutab ka nende suhtumist sinusse. Kui valid positiivse mõtteviisi ja üritad olla optimistlik, lähebki nii sinu kui kõikide sind ümbritsevate inimeste tuju hoobilt paremaks. 

Skorpion

Skorpionitele meeldib aeg-ajalt peitu pugeda ning omaette nukrutseda ning siis on teistel nende tuju pea võimatu tõsta. Sa pead ise end veenma, et juba homme on hoopis parem päev! Anna endale võimalus, usu imedesse, see on kõik, mida rõõmsamaks muutumiseks vajad.

Kaljukits

Kaljukitsed on töönarkomaanid, kes leiavad tööst rohkem lohutust kui sõpradest. Paraku on nii aga suur oht täitsa üksi jääda. Kui jõulupeod sind üldse ei tõmba, mõtle sellele — ka peomöllus võid sa kohtuda mõne olulise tulevase äripartneriga või rääkida kolleegidega-ülemustega mõnest põletavast probleemist! Kodus nukrutsedes jäävad need head võimalused kasutamata!

Veevalaja

Sinu juhtplaneet on Saturn, mistõttu kipud sa oma tihti takerduma oma kinnisideedesse. Sinu teise juhi Uraani tõttu oled sa samas aga üleannetu ja oskad suurepäraselt inimeste tähelepanu võita.  Kui teadvustad endale ja lepid sellega, et oledki vastuoluline isiksus, kes ei pea alati kõikidele normidele vastama ja tavapäraselt igav olema, suudad sa end kiiresti peomeeleollu viia.

Kalad

Oled väga emotsionaalne ning kui tuju on nullis, istud vaikselt oma pisikeses nurgas ja põed omaette. Õnneks ei suuda miski su tuju kauaks rikkuda, sest energiline Jupiter aitab sul kiiresti rõõmsa meele tagasi saada ning lustlikult ja meeleolukalt eesootavatele pidudele vastu minna!

Allikas: iVillage.co.uk

Loe lisaks: Millist kingitust igatseb Jäär, Lõvi või näiteks Skorpion?" target="_blank" href="http://noortehaal.delfi.ee/news/chillaks/millist-kingitust-igatseb-jaar-lovi-voi-naiteks-skorpion.d?id=63139060">Millist kingitust igatseb Jäär, Lõvi või näiteks Skorpion?