Kahes saalis kõlavad kõik praeguse maailma populaarsemad stiilid: dubstep, electro, progressive-house, trance ja drum’n’bass. Richard Durandil on Power Partyzones iganädalane tunnine saade “In Search Of Sunrise”, mille algatajaks oli maailma tipp — DJ Tiesto aastaid tagasi. Koos väliskülalisega esinevad lisaks DJd: Kolzar, Deejay AAV, Lang & Yep ning DNS Project. Teise korruse ehk dubstepi ja drum’n’bassi saalis korraldavad ennastunustava möllu DJd MHKL ja Jozels populaarsest Grindist.

Kuigi raadiosaade Power Partyzone kolib seks õhtuks raadiostuudiost klubisse, eeter ei vaiki. Otseülekannet klubis toimuvast saab kuulda samal õhtul Power Hit Radiost kus klubis toimuvat ning esinejatega intervjuusid teeb Andres Aljaste. DJ Richard Durand sai tuntuks eelkõige oma stuudioloomingu tõttu. 2007-ndast alates on tema tähelend omandanud globaalsed mõõtmed ning see algas Tiësto kuulsa “Lethal Industry” menuka remixiga. 

Mitteametlike töödena Prodigy “Smack My Bitch Up” and Snow Patrol “Chasing Cars”. Tema end lugu “Always The Sun”, mis ilmus 2009ndal, sai lisaks muusikatelevisioonidele ka Youtubes üle 2 miljoni vaatamise.Lisaks on tema kolme artistialbumi pealt parimate tööde seas veel “Into Something”, “No Way Home”, “Explode” ning “Wide Awake” koos vokalist Ellie Lawsoniga.

Power Partyzone Live pääsmed tulevad Piletilevisse eelmüüki reedest, 21.st septembrist! Lisainfot saab Power Hit Radio kodulehelt ning Sunseti Facebookilehelt.