Flow festivali teine päev algas oodatult üsna rahulikult, kuid tegemist oli kindlasti vaikusega enne tormi. Päeva valgemas pooles nauditi mitmekülgseid kulinaarseid võimalusi ja vedeleti sadades lebokohtades, mis üle kogu festivaliala olid mugavalt paigutatud.

Nagu ka esimesel päeval, soojendasid festivalikülastajad enne väravatest läbi minemist äärekividel. Nagu kord ja kohus olid kohal ka pudelikorjajad, kellel ilmselt oli väga hea teenistus.

Teisel päeval tekitasid kõige rohkem kõneainet Nick Cave and the Bad Seeds ning My Bloody Valentine'i esinemised. Nick Cave'i live oli vanameistrile kohaselt suurepärasel tasemel. MBV, kes täitis Nokia Blue Tent'i servast servani, vastuvõtt oli oodatust veidi külmem. Samas võis tegemist ka olla lihtsalt kontserdi esimese pooltunniga, mida oli vaja rahva käima saamiseks.

Teise päeva kõige rajum pidu oli kahtlemata Red Bull Music Academy "tagahoovis", mis oli juba päise päeva ajal triiki täis inimesi, kes kiirerütmilisemat elektroonilist tantsumuusikat nautisid. Õhtu kulminatsiooniks oli RBMA Back Yardis saksa deep house'i duo Âme'i live. Nokia mustas telgis lõpetas lõpetas õhtut briti elektroonilise muusika grupp Mount Kimbie.

Teise päeva kohta võib üldjoontes öelda, et vähemalt alguses oli teatud väsimus rahva seas tajutav, mis hiljem vahetus peomeeleolu vastu. Rahvast oli vähemalt hinnanguliselt oluliselt rohkem, kui esimesel päeval. Ringi liikumine oli pärast päikese loojumist keerulisem, järjekorrad pikemad. Näha oli ka noormehi põit kergendamas avalikes kohtades ning juhtusid ka esimesed välja talutamised festivalialalt.

Festivaliala väljaspool, bussipeatuste juures, toimus ka erapidu, kuhu oli kogunenud üle 100 inimese. Muidu üsna unise olemisega Helsingi öö oli ülemeelikuid noori täis, kes puupüsti täis bussides kas edasi jõid, või unega võitlesid.

Ei tea, kui palju energiat pühapäeva veel jääb?