Finaalis tuli Kerrol ja ülejäänud kolmel finalistil oma võimeid kasutades leida mahajäetud sõjaväepiirkonnast aja peale peidus istuv noormees. Et aega oli vähe ning maa-ala suur, siis said selle katsega hakkama vaid kaks tugevaimat sensitiivi, kelleks on Eesti neiu ning Vene meedium Aleksander Šeps. Katse läbimiseks kasutas Marilyn ühe asjaosalise verd ning jõudis peidus istuva noormehe jäline n-ö vere mälu ja lõhna järgi, mida ta ka varem saates kasutanud on. Katse järel olid paljud juuresolijad nii vaimustatud, et loovutasid neiu noaterale vabatahtlikult mõned piisad verd, et temalt oma saatuse kohta kuulda.

Teine ja ühtlasi 14. hooaja viimane katse toimus stuudios, kuhu olid kohale toodud ühe hukkunud 16-aastase noormehe vanemad ja sõbrad. Selgeltnägijatele anti vihjeks noormehe käekell ning paluti rääkida, mis temaga juhtus. Kui kõik sensitiivid jõudsid tõele üpriski lähedale, suutsid loo tuuma ning lähedaste veenmiseni taas vaid Aleksander ja Marilyn. Seejuures ainuke, kes kirjeldas täpselt poisi surma ja võimalikku mõrvarit oli just Marilyn.

Hiljem "kindlaksmääratud ajal, kindlaksmääratud kohas" kohtudes, said sensitiiv-finalistid tavapärase kohtunikepaneeli tulemuse kuulamise asemel teha veel oma viimase sõnavõtu ning pöörduda vaatajate poole, üleskutsega enda poolt hääletama.

"Tahaksin, et jätaksite ühe asja meelde: ekstrasensi tugevust näeb läbi silmade. Kui on vaja teha otsus ja hääletada, siis vaadake silmadesse ja seal on kõik vastused. Spasibo vseh ogromnoje!" sõnas Marilyn enesekindlalt, eksides küll pisut oma usinasti õpitud vene keelega, kuid teenides saatejuhilt ära kommentaari, et tal võtab Marilynile otsa vaadates jalust nõrgaks.

Saate võitja selgub 29. detsembril, kus saates enam katseid ei tehta, vaid tutvutakse sensitiivide ja nende eluga lähemalt.