Kirsti Timmer

1. märtsil 2014 oli kuulajate suureks kurvastuseks Sky Plusi eetris viimane "Naistekas", mis sel aastal ka oma 10. sünnipäeva tähistas. Kuigi saatenumbrid olid kõrged, tegi SkyPlus oma programmis muudatusi, kust kärbiti igal laupäeval eestlaste meelt lahutanud Kirsti Timmeri juhitud raadiosaade. Vaatamata, et Timmeri hääl enam raadiotes ei kõla, on naisel teiste projektidega käed-jalad tööd täis ning kunagi ei saa välistada, et me tema häält sealt taas ei kuule!

Rauno Märks

24. märtsil teatas Raadio Sky Plusi Hommikuprogrammi üks saatejuhte Rauno Märks oma peatsest lahkumisest. Aastaid Alari Kivisaare ja mitmete teiste kaastegijatega hommikusaadet juhtinud Märks pöördus kuulajate poole ja teatas, et ligi 20aastases raadiokarjääris on tema jaoks pöördeline hetk ning üks suur etapp on läbi saamas. Viimast korda sai kuulda teda Sky Plus'i eetris 4. aprillil.

Marko Kaljuveer

21. aprillil lõpetas ERR töölepingu kauaaegse sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga. Kaljuveeri vallandamise põhjustest rääkides ütles Allikmaa, et sporditoimetuse töö alaliitudega võiks olla tõhusam ning samuti peaks olema valik natuke avaram selles osas, milliseid alade ülekandeõigusi hangitakse.

Kerli Dello

Kui 27. mail saabusid head uudised, et armastatud "Ringvaade" suvel jätkab ja oma koosseisu suveks ka värskendab, siis sama päeva õhtul teatas armastatud raadio- ja teleajakirjanik, 37-aastane Kerli Dello, et tema karjääri viimane ja ühtlasi hooaja viimane "Terevisioon" on eetris 20. juunil. "Olen veel liiga noor selleks, et jäädagi tegema ühte asja. Jah, mulle on see töö väga meeldinud, mulle on hommikune ärkamine sobinud. Aga nagu ütles üks sõber: sa ei teagi mida tähendab ärgata normaalsel ajal, oled selle ammu unustanud. Püüan aklimatiseeruda, äkki saab minust veel normaalne inimene. Palun, ärge küsige miks? kuhu? kellega? Suveks on mul tegevusgraafik juba üsna tihe. Võtan endale ülbuse arvata, et te veel kuulete minust, ma olen väike väärikas Dello," kirjutas ta Facebooki-lehel.

Kaileen Mägi

Kui 28. mail saabus avalikkusele halb uudis - armastatud raadio- ja teleajakirjanik, 37-aastane Kerli Dello teatas, et tema karjääri viimane ja ühtlasi hooaja viimane "Terevisioon" on eetris 20. juunil, siis täna, 29. mail teatas ETV kauaaegne ajakirjanik Kaileen Mägi, et ka temagi lahkub Rahvusringhäälingust. 29. mail peale AK-d on eetris viimane tema juhitud "Kapital".

Vallatute-tisside-Carmen

Ligi aasta tagasi Kanal 12 hilisõhtust suhtlussaadet "Vallatud tissid" juhtima asunud transseksuaalne Carmen, kes tekitas televaatajates vastakaid tundeid, lahkub koos saatega teleekraanilt. "Kuna paljud mehepojad vihkavad teda, siis meil oli kokkulepe, et ta teeb seda saadet seni, kuni nende sõimu välja kannatab," selgitaa saate "Vallatud tissid" tegevprodutsent Madis Sütt Õhtulehele, miks see ära lõpetati ning ekraanilt lahkus ka Carmen. Cameni vahetab välja Harri Kingo.

Kristjan Rabi

Täna, 30. mail teatas "Seitsmestes uudistes" reporterina töötav ja raadios Power Hit Radio humoorikat hommikuprogrammi "Kickstart" juhtiv Kristjan Rabi, et tema töö raadioeetris sai täna ametlikult läbi. Kuigi me ei kuule Rabi enam raadioeetris, tervitab ja naerutab ta meid edasi TV3-e suvisesaates "Suvesangarid". Mehe asemel asub raadiosaadet koos Andres Puusepaga juhtima Kertu Jukkum.