Rokimeeste jaoks tavatult vara said Publik ja elevandid argipäeva hommikul sealsamas Krahlis kokku ja varajane tund nõudis ka oma möödapääsmatu ohvri - kitarrist Markko Reinberg põõnas mõnusasti kodus. Seetõttu ei saanud tema oma sõna sekka öelda, ent teised võtsid asja kenasti kokku - hinge tagant ollakse muusika nimel valmis andma viimsedki sendid ja kui on vähegi võimalik, tahaks ainult muusikaga tegeleda.

Kui Sind, kallis muusikasõber, huvitab Elephants From Neptune'i värske plaadi salvestusprotsess, kes ja kui suurt rolli mängib nende muusika produtseerimises, kelle südameverega on kirjutatud laulusõnad ja milliseid ovatsioone põhjustab fännides bassimees Rain Joona soeng, siis vaata videointervjuud!

Kuna juttu tuleb mitmel korral eelmise kevade Tallinn Music Weekist (kus poisid esmakordselt päris mitmeid uue plaadi lugusid katsetasid), siis taaselusta enda jaoks TMW live-show:

Kuigi reedene kontsert on välja müüdud, siis laupäevasele üritusele pääseb veel täitsa kenasti. Vaata Facebookis ürituse infot!