Imestada pole siin midagi, isegi kui Mägi päris George Clooney tüüpi ehk kurikuulsasti "iga naise" maitse pole - kui Helsingis ringi vaadata, siis näib Mägi vägagi vastavat põhjamaalaste ideaalmehe kuvandile, alustades riietusest ning lõpetades skandinaaviapärase ilueedi soenguga.

Soovimata kuidagi Rasmuse kui ilusa mehe mainet kahjustada, tunneme siiski kohustust teiste Eesti kompude ees ka neid pisut püünele tõsta, sest jagub meil neid küllaga! Ja modellidesse me seekord isegi mitte ei süvene. NB! Usume, et alljärgnev nimekiri pole täielik ning kuulub mõttelisele täiendamisele igale meheilu hindava lugeja fantaasiates.

Vaatame ringi, kes meil siin Eestis siis need südametemurdjad on!

Kui sportlastest alustada, siis on meil ujuja Martti Aljand. No te vaid vaadake seda meheilu!

Martti Aljand

Siis on meil see kaunis jalgpallur, kelle nimi kõigele lisaks eestlaslikult ragiseb. Rrrrr....

Ragnar Klavan

Ja loomulikult on meil meelelahutustegelased, kelle välimus on kahtlemata neid eduteel toetanud. Näiteks Karl-Erik Taukar - millest me üldse räägime, eksole?

Karl-Erik Taukar

Ei saa unustada ka Eesti rahva lemmikrokkarit Tanel Padarit. Alati kompu, olgu lipsus või lipsuta. Nüüd veel keskkoolidiplomiga ka!

Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi

Uuematest nägudest ei unune meil Daniel Levi Viinalass ja tema lõvilakk. 
Daniel Viinalass

Ja otse loomulikult on meil ju olemas Kristjan Kasearu, tema kuuspakk ja lõputu maskuliinne tundelisus. Nämm!
Kristjan Kasearu uue muusikavideo esitlus

Nii, soomlased Iltalehtist, mis te selle peale ütlete? Eestimaa on printse triiki täis!

Ja üldse, puudust ei tule, sest paljusid kuumi Eesti mehi pole Publiku veergudelt lihtsalt (veel) läbi veerenud. Piilugem kasvõi niisugusele Facebooki lehele nagu "Eesti Ilusad Mehed". Hea geenimaterjal lausa lokkab meie maal, kas pole?